2020 október 30.

Koronavírus: zöld jelzést kapott a Szentes

Mindenki negatív a csapatban, megkezdődött a munka a Szentesnél.

Mindenki negatív, elkezdtük a munkát ❗

3️⃣7️⃣ nap után pénteken 1️⃣9️⃣ órakor játszik ismét bajnoki mérkőzést a Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapata. A 8️⃣. fordulóból elhalasztott találkozón a címvédő 🟢⚪ Ferencvárost fogadjuk a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. Ennek apropóján vezetőedzőnkkel, Pellei Csabával beszélgettünk. 🗣️💬 Olvasd el az interjút a Facebook-oldalunkon.

írta a Szentesi klub facebook oldalán.

Pellei Csaba vezetőedző pedig a következőket mondta: szerencsére mindenkinek negatív lett a koronavírus-tesztje, ami öt játékosunkat és engem érintett. Hétfőn jöhettünk le először az uszodába, volt, aki már öt hete nem volt medencében. Két részre oszlik most a keret. Az egyik csoportba azok tartoznak, akik Horváth Tamással folyamatosan edzettek, illetve azok, akik a héten tértek vissza. Rájuk még különböző kivizsgálások várnak. Most úgy látom, legalább 3-4 hét, mire számíthatunk mérkőzésen a felgyógyult pólósainkra.

A csapat Fradival játszik ma, érdekesség, hogy december 12-éig tizenegy tétmeccs vár az együttesre.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek