2014 július 19.

Kiss Gergő: Nem leszek bíró, sem a magyar válogatott edzője

Megjelent Kiss Gergő önéletrajzi könyve. A balkezes óriás a műben leírtak mellett beszélt a szerb-magyar mérkőzésről és arról, miért nem akar bíró lenni és leülni a válogatottunk kispadjára…

Kiss Gergo konybemutato01
Kiss Gergelyt szinte minden nap látjuk az Eb helyszínén. A szurkolói faluban is megtalálható. A könyvének tegnapi dedikációján beszélt a műről és a magyar válogatott teljesítményéről.

Világ életemben maximalista voltam. A szemem előtt mindig csak egy cél lebegett, hogy olimpiai bajnok legyek, ennek fényében az egész életemet erre áldoztam. Ezt az álmot háromszor is valóra váltottam. A hatalmas sikerek mellett, legalább ekkora kudarcot is sikerült megélni. Mindezek vezéreltek, amikor úgy döntöttem, hogy leírom a történetem. Ez egy színes könyv van benne jó és rossz is, öröm, bánat egyszóval minden, ami én vagyok.  Legyen jó példa a felnövekvő generációnak. – mondta Kiss Gergő könyvének pénteki dedikációján.

Természtesen Gergő minden magyar meccset a lelátóról figyel: Azt már eldöntöttem, hogy nem leszek bíró, de a szerbek elleni mérkőzés után azt is, hogy nem leszek a felnőtt válogatott edzője. Elég rosszul nézne ki a fejfámon, hogy dr. Kiss Gergő, aki egy mérkőzésen vezette a magyar válogatottat, majd szívrohamban elhunyt…. Természtesen még most is van olyan pillanat, amikor legszívesebben beugranék a vízbe, de már nem lehet, így sok sikert tudok kívánni a többieknek és végigszurkolom velük az Eb-t.’ – fejezte be háromszoros olimpiai bajnokunk.

Fotó: SzBHozzászólás jelenleg nem lehetséges.