2014 augusztus 04.

Kevésbé mint, ahogy terveztük

A szinkron torony párosunk – Kormos Villő – Reisinger Zsófia – első feladata az volt, hogy a 10. helyen kerüljenek a döntőbe. Ez sikerült is.
Nem úgy sikerült a sanghaji világkupa, ahogy azt tervezték a lányok.gondos-kormos-reisinger

Haász Katalin, a lányok edzőjének beszámolója: Mivel már tavaly óta fejlődtek, ezért a döntőben előbbre kellett volna lépniük egy helyet, illetve a legnagyobb célkitűzés a 8. hely volt. Ez ugyanis azt jelentette volna, hogy a jövő évi Világ Kupa sorozatra hivatalos a páros. Ez 3 földrészen a tavaszi idényben havi 2-2 versenyt jelentett volna.

A lányok gyengébben voltak mint a selejtezőben, így a 11. helyen zártak. A célkitűzés viszont teljesen reális volt, már képesek a 8. hely megszerzésére, ezért nagyon el volt keseredve a csapat.

Az egyéni toronyban mindkét lánnyal a 18 fős középdöntőbe jutást terveztük. Zsófi 20., Villő 21. lett, mindkettő rontott egy ugrást.

A szinkron 3 méteren egy új párost próbáltunk ki, mert Flóra és Zsófi tudása már különböző, így Gondos Flóra most Kormos Villővel szinkronozott, aki korábban évekig a 3 méteren versenyzett. A pontszám az elvárt volt ugyan, de szomorúan konstatáltuk, hogy ez most már nem volt elég a döntőbe jutáshoz, a tavalyi VB óta 20 pontot emelkedett a szint.

Gondos Flórának nem sikerült  a selejtezője, most a 29. helyen fejezte be a versenyzést, ami a versenyeztetésével kapcsolatban újabb feladatokat  jelent nekünk.

A képet Haász Katalintól kaptukHozzászólás jelenleg nem lehetséges.