2020 június 24.

Kevés a változtatás: megvan a BVSC női csapata is

Egy nagy igazolás érkezett a csapathoz.

Fotó: BVSCvizilabda.hu

Petrovics Mátyás a BVSC vezetőedzője elmondta a klub honlapján, a csapatunk 90% -ban már év közben összeállt, amikor szinte mindenkivel hosszabbítottunk. Nálunk idén sincs nagy jövés-menés és ez igazán örömteli! A márciusi leállás előtt, ismerve a várható keretünket, egy, maximum két rutinos játékost terveztem igazolni. Ez végül úgy valósult meg, hogy nagy örömömre Takács Orsi vállalt még egy szezont, valamint Gémes Alexa csatlakozik hozzánk új igazolásként a folytatásban. Személyében egy rendkívül sokoldalú, több poszton is bevethető, ráadásul kiváló átlövő játékos kerül a csapatunkba. A rutinos pólósok mellett így továbbra is legalább 3- 4 utánpótláskorú játékost tudok bevetni majd a mérkőzéseinken – mondta a tréner.

Az utánpótláskorú játékosokról elmondta, a fiatalok kérdésénél meg kell említenem, hogy szintén BVSC játékos lesz a 17 esztendős Dobos Csenge is, aki Győrből érkezik hozzánk. A saját utánpótlásunk beépítése továbbra is kiemelten fontos a számunkra, ez a klubunk egyik alap filozófiája. Az idei bő keretünkben jelenleg 7 utánpótláskorú játékos van, de örömmel bővítem ezt a számot év közben, ha valaki rászolgál majd az utánpótlásunkból!
A 19- es bő keretünkből 14 játékos saját nevelésű, vagy itt játszott már serdülő- ifi korában is! Ez mindent elmond a fiatalok beépítésével kapcsolatban – fejezte be.

A BVSC 2020/2021- es bő kerete:

Alaksza Dóra, Alaksza Noémi, Doroszlai Vanda, Dobos Csenge, Farkas Kata, Farkas Tamara, Fekete Flóra, Gasparics Kata, Gémes Alexa, Gyöngyössy Anikó, Hajdu Zsófia, Hnatyszyn Kinga, Kele Nikolett, Koncz Hanna, Leimeter Dóra, Mihály Kinga, Ősz Varga Lilla, Takács Orsolya, Tóth EszterHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek