2020 április 22.

Keszthelyi Rita: most a hatodik héten érzem, hogy eléggé mélyponton vagyok

Női válogatottunk csapatkapitánya egyre nehezebben bírja a koronavírus-járvány miatti karantént.

“A hatodik hétbe kezdtünk bele, hogy nincs uszoda, mint vizes sportágban szereplőnek, ez nekünk extra nehéz. Bátran kimerem jelenteni, hogy a vízilabdázók 90 százaléka nem szereti a futást, de most ez meg a biciklizés marad nekünk állóképességi edzésnek. Ezt most muszáj megcsinálni, ha tetszik, ha nem. Nagyon nehéz, főleg, mert nem látjuk, mikor térhetünk vissza. Kondi edzés akkor is lesz, ha visszatérünk. Most legalább ezt a felét próbáljuk szinten tartani itthoni körülmények között” – mondta a klasszis játékos az M4 Sportnak adott interjújában.

„Mikor visszatérünk, mindenki el lesz foglalva a saját nyomorával. Már most 6 hét kihagyásnál tartunk, és amikor majd újra vízbe mehetünk, a visszarázódás az úszáshoz, lábtempózáshoz nagyon kemény lesz, az nagyon fog fájni mindenkinek. De fontos, hogy csapatként összetartsunk és segítsük egymást”

„Én most így a hatodik héten érzem, hogy eléggé mélyponton vagyok. Mindig csak kondizni kell, ami amúgy sem a kedvencem, ezerszer inkább a vízi edzéseket csinálnám. Szerencsére párban vagyok Antal Dórával, így könnyebb elviselni” – mondta az otthoni edzések nehézségéről.

Keszthelyi az elhalasztott olimpiáról és a bajnokság jövőjéről is beszélt, melyet itt lehet megtekinteni.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek