2014 október 01.

Kapás Boglárka: Az úszás mellett a modellkedés sincs kizárva

Kapás Boglárka Európa-bajnok úszó, kétszeres olimpikon az Elte pszihológia, másodéves hallgatója. Sikeres, szorgalmas és mindezek mellett nagyon szerény! Ha van valaki az élsportolók között akire illik a bàjos szó, akkor az Ő! A Diapolo legújabb szponzoráltját faggattam a fotózásról, a sportról és picit a magánéletről!

kapasbogi03
-Mikor kezdted az úszást,kinél kezdtél?
-5 éves korom óta úszom, már akkor is a BVSC-ben voltam. Eleinte az óvodával jártunk oda és az akkori oktatóknál úsztam, majd az első pár évben gyakran kerültem át más és más csoportba,  szóval abban a pár évben több edzőm is volt, viszont 9 évesen Nagy Péterhez kerültem, aki azóta is az edzőm.

-Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb?
-Ha választanom kell, melyik eredményre vagyok a legbüszkébb, talán a felnőtt EB aranyérmemet mondanám. Ugyanakkor az ifi olimpián nyert két aranyérmemnek és ezüstérmemnek is nagyon örültem.

-Melyik verseny volt a emlékezetesebb,az ifjúsági vagy a felnőtt olimpia?
-Számomra az ifi olimpia volt emlékezetesebb, mert nagyon sok új barátra tettem ott szert. A versenyek utáni egy hét volt életem egyik legrövidebb, ugyanakkor legjobb nyaralása.

-2008-ban nagyon fiatalon kerültél ki olimpiára,mennyire volt félelmetes vagy inkább inspiráló volt?
-A pekingi olimpiára a magyar csapat legfiatalabb tagjaként, 15 évesen utazhattam, ami óriási élmény volt. Annyiban mondható félelmetesnek, hogy minden olyan nagy volt körülöttem, mivel én kicsi voltam akkor, csak nagyra nőtt szemekkel figyeltem mi zajlik körülöttem. 🙂

-Nagyon ügyesen pózoltál a Diapolo fotózáson,nem áll messze tőled a modellkedés?
-Életemben eddig két fotózáson vettem részt, és mindkettőt nagyon élveztem. Nem tudom, lesz e később közöm a modellkedéshez, de ha rajtam múlik nincs kizárva.

-Tetszetek a fürdőruhák?
-A fürdőruhák nagyon ötletesek, és jó színkonbinációk vannak rajtuk, nekem nagyon tetszettek.

-Tetszik neked ez a szerepkör?
-Tetszett, semmi nincs kizárva:)

-Csinos, sikeres és fiatal vagy muszáj feltennem a kérdést, hogy állsz udvarlókkal?
-Jelenleg nincsen barátom, a sok edzés és iskola elég elfoglalttá teszi az embert, persze ez nem jelenti azt, hogy amíg úszom nem is lehet barátom.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.