2016 november 10.

Jótékonysági aukció a pécsi gyermekklinika javára!

Október végén vízilabda gálát rendezett Pécs városa. Az esemény szervezői nyilvános jótékonysági aukcióra bocsátják a Dr. Kemény Dénes és a riói olimpiai játékokon részt vett férfiválogatottunk tagjai által felajánlott dedikált vízilabdát.

jotekonysagiaukcio01

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara, a Medikus Sportegyesület, a PVSK-Mecsek Füszért OB. I. vízilabda csapata dr. Miseta Attila és Dr. Kemény Dénes fővédnökségével a pécsi Hullámfürdőben Jótékonysági Vízilabda Gálát szervezett 2016. október 26-án.

A vízilabda gála kiegészítéseként a szervezők nyilvános jótékonysági aukcióra bocsátják a Dr. Kemény Dénes és a 2016. évi nyári olimpiai játékokon részt vett magyar férfi vízilabda –válogatott tagjai által felajánlott, a válogatott tagjai által dedikált vízilabdát.

Az online árverés a PTE-ÁOK honlapján indul. A kikiáltási ár 50 000 Ft és 5000 Ft-onként lehet emelni a tétet. Az online licit 2016. november 10-én reggel 08:00 órakor kezdődik és 2016. november 24-én 24:00 óráig tart. A fent megjelölt időpontban az aukció lezárásra kerül, ezt követően a vízilabdára licitálni már nem lehet.

Az aukció teljes bevétele a Pécsi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinika Életmentő Gyermek –Intenzív Alapítványát támogatja.

Az érdeklődők az alábbi linkre kattintva licitálhatnak a vízilabdára.

Forrás: pecsinapilap.huHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek