2015 március 13.

Férfi Ob I., 23. forduló: Nem egy szokványos forduló előtt állunk

Nemcsak nagy küzdelmeket és hatalmas csatákat láthatunk a vízben ha kilátogatunk a hétvégén egy-egy bajnoki meccsre, hanem segíthetünk is embertársainkon.

jotekonysag

 

jotekonysag02

A Pécs – Szolnok mérkőzés bevételét a korábbi 61-szeres válogatott Ambrus Tamás megsegítésére ajánlják fel a mecsekaljaiak. Kaposváron is az ügy mellé álltak, a klub honlapján jelent meg a hír, hogy ingyenesen látogathatók a csapat hazai meccsei. A találkozók alatt ajándéktárgyakat lehet vásárolni. Az így befolyt összeget Ambrus gyógykezelésére ajánlja fel a klub, sőt saját forrásból meg is duplázza azt.

Az A-HÍD OSC-Újbuda is jó ügy mellé állt. Az újbudaiak a szombati Vasas elleni mérkőzés teljes jegyárbevételét Demeter Judit speciális olimpikon támogatására ajánlják fel. A tollaslabázó, hogy részt vehessen versenyeken önrészt is kell fizetnie, ebben segít neki a klub.

Szorosan ide kapcsolódik még, hogy  a Debrecen vízilabdacsapata kupakgyűjtési mozgalmat indít, segítve ezzel Annácska gyógyulását. A klub hétfőtől várja a kupakokat az uszoda portáján kihelyzett dobozokba vagy a DVSE második emeleti, 303-as irodájában.

Sz. B.

 

Kapcsolódó cikkek