2015 április 01.

Jótékony célt is szolgál az OSC – Szolnok rangadó

Pénteken, az alapszakasz utolsó fordulójában találkozik egymással a tabella első és második helyezettje. Az OSC és a Szolnok csatáját a felek az  I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika megsegítésére használják fel.

2014-2015 OSC-Szolnok sjttaj

Az A-Híd-OSC-Újbuda vízilabdacsapat pénteken, április 3-án a Szolnoki Dózsa-Közgép csapatával játszik a bajnokság utolsó fordulójában. Bár a bajnoki cím két legnagyobb várományosa ezen a napon egymás ellen játszik, egy jó ügyért mégis összefognak majd, és közösen gyűjtenek a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika számára egy új ultrahangos diagnosztikai készülék vásárlására. Mint az egy szerdai sajtótájékoztatón elhangzott, a rendezők a belépőkből származó teljes összeget felajánlották. A támogatást a JSM (Játszva Sportolva Alapítvány) segítségével juttatják majd el a klinikának. A szurkolók emellett további összegeket is felajánlhatnak a nemes célra.

– Régóta gondolkoztunk azon, egy ilyen szintű csapat ne csak a medencében remekeljen, azon kívül is mutasson példát – mondta el dr. Konrád Mária, az A-Híd OSC egyesületi elnöke, akinek személyes kötődése is van a klinikához, hiszen mind a három gyermeke ott született.

– Főszponzoraként az OSC-nek úgy véljük, hogy befektetésünk a jövőt támogatja, ebbe pedig beleillik az, amiért ma összejöttünk – tette hozzá Apáthy Endre, az A-Híd Építő Zrt. társtulajdonosa.

– Mi minden ilyen kezdeményezésre szívesen elmegyünk, reméljük, hogy játékosainkkal is tudjuk emelni a mérkőzés fényét, és ezzel együtt a segítség is nagyobb lehet – fejtette ki Kovács István, a Szolnok szakmai igazgatója.

Az OSC-nél lassan hagyománynak tekinthető, hogy igyekeznek a népszerűséget jó célok érdekében felhasználni. Korábban Demeter Judit speciális olimpikonnak gyűjtöttek, sikerrel.

E.On férfi vízilabda-bajnokság, alapszakasz, 26. (záró) forduló

Április 3., péntek:

17.45 A-Híd OSC Újbuda – Szolnoki Dózsa-Közgép

Nyéki Imre uszoda, Kondorosi út

Vezeti: Horváth Csaba, dr. Molnár Tamás

(A Digi Sport 2 a mérkőzést 17.30-tól élőben közvetíti.)

Gy. Zs., Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek