2017 december 22.

Ismét brillíroztak – A Szolnoké a Magyar Szuperkupa is

A Szolnok bezsebelte az év utolsó trófeáját is.

Budapest, 2017. december 22. A gyõztes Szolnok játékosai ünnepelnek a trófeával, miután 7-4-re nyertek a férfi vízilabda Szuperkupa döntõjében játszott Szolnoki Dózsa - ZF-Eger mérkõzésen a fõvárosi Komjádi Béla Sportuszodában 2017. december 22-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

(MTI Fotó: Illyés Tibor)

A Bajnokok Ligája 5. fordulója után, most a Szuperkupában volt jelenése az Egernek illetve a Szolnoknak. A Tisza-partiaknak egy éven belül ez a kilencedik döntőjük és eddig mindet megnyerték.

A mérkőzés elején elhúzott a Szolnok, Jansik majd Younger volt eredményes. A kétgólos előnyét a Tisza-parti együttes pedig megtartotta a negyed végig, 3-1. A második nyolc percben nem esett gól, inkább a pontatlanság és a küzdés dominált.

A harmadik negyedben már 4-1-re is vezetett Cseh Sándor csapata, a háromgólos fór pedig maradt a záróakkordig, 6-3. Az utolsó negyedben Kis Gábor már négyre hízlalta a különbséget, Csucskovics pedig beállította a 7-4-es végeredményt, így a Szolnok megnyerte a Magyar Szuperkupát is.

Férfi Szuperkupa: 

Szolnoki Dózsa – ZF-Eger 7-4 (3-1, 0-0, 3-2, 1-1)
Gólszerzők: Zalánki 2, Prlajnovics 2, Jansik D. 1, kis G. 1, Younger 1 ill. S. Rasovics 2, Csucskovics 1, Vlahopulosz 1Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek