2017 február 10.

Indul a XI. Volvo-kupa

Horvátország kivételével tegnap este már a Tüske-uszodában edzettek a Volvo-kupán részt vevő csapatok.

Vámos Mártonék ma 20:30-kor Szlovákia ellen szállnak vízbe a Tüske-uszodában

Vámos Mártonék ma 20:30-kor Szlovákia ellen szállnak vízbe a Tüske-uszodában (foto: vizipolo.hu)

Magyarország ma Szlovákia ellen kezdi meg a Volvo-kupát és csakúgy, mint máskor nem lehet más a cél, csak a győzelem. Az esti edzés jó hangulatban telt, leszámítva, hogy a magyar csapatot “meglepték” a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség képviselői és ígéretük ellenére sikerült megzavarnuk a tréning folyamatosságát.

A tegnap esti edzés képei megtekinthetők itt

A montenegrói válogatott Horvátországgal találkozik a kupa nyitó mérkőzésén.

Volvo edzés (91)

Drasko Brguljan (foto_vizipolo.hu)

Túl vagyok egy nehéz Olimpiakosz elleni mérkőzésen, ahol szerintem a harmadik negyed döntött. Összességében azt gondolom, jól játszottunk, a védekezésünk működött, Bisztritsányi Dávid nagyon jól védett. Sajnos kikaptunk, de Pireuszban nagyon nehéz nyerni. Jövő szombaton a visszavágón mindent meg fogunk tenni a győzelemért.“-nyilatkozta a montengrói Drasko Brguljan, az OSC keddi összecsapásáról. „ Nagyon jó volt a ma esti edzés a válogatottal, szeretem ezt az uszodát, mindig jó itt játszani. Meglátjuk mi lesz holnap Horvátország ellen, nagyon jó csapat, bármi lehet.

Jól érezzük magunkat, nagyon fiatal a csapatunk és nem is teljes a keret, de az biztos, hogy Montenegró mindig a győzelemre hajt és sosem adjuk fel. Nem tudom még pontosan kikből áll a horvát csapat, de igazából nem is fontos, ha mi vízbe ugrunk, mindig nyerni akarunk.” -mondta a miskolci csapat egyik bástyája, Sasa Misic.

 

Tehát ma 19:00-kor a nyitómérkőzésen: Horvátország – Montenegró

20:30: Magyarország – Szlovákia

 

(süti)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.