2014 július 31.

Íme, a szerbek-kerete: Csikócsapat utazik a Világkupára

A szerb szövetségi kapitány is kihirdette a Világkupára utazó keretét. Dejan Szavics csapatában, nagy meglepetésre két friss Eb-győztes játékos kapott csak helyet.szerbia01
Mindössze két Eb-győztes kapott meghívót Dejan Szavicstól a Világkupára. A szerb szövetségi kapitány Dusan Mandicsot és Szava Randjelovicsot viszi magával Alamatyba.

Így tizenegy új játékost próbál ki a szakvezető: Sztefan Zsivojinovics, Dimitrije Riszticsevics, Nikola Eskert, Viktor Rasovics, Nemanja Vico, Dimitrije Obradovics, Nemanja Ubovics, Dusan Vaszics, Nikola Dedovics és Dusan Markovics is bizonyíthat a kapitánynak .

A csapat átlagéletkora 21,5 év. Dejan Szavics bizonyára úgy van vele, mikor máskor próbáljon ki a fiatalokat, ha nem egy ilyen világversenyen.

Szerbia kerete a Világkupára: (zárójelben az életkor)

Dusan Mandics (20), Szava Randjelovics (19), Sztefan Zsivojinovics (25), Dimitrije Riszticsevics (22), Nikola Eskert (21), Viktor Rasovics (21), Nemanja Vico (20), Dimitrije Obradovics (20), Dusan Vaszics (21), Szrdjan Vukszanovics (22),  Dusan Markovics (24), Nemanja Ubovics (23), Nikola Dedovics (22).

A Világkupát, Alamatyban Kazahsztánban rendezik majd, augusztus 19. és 24. között. A szerbek az A csoportba kaptak besorolást, ezt a kvartettet az Egyesült Államok, Dél-Afrika és Montenegró alkotja. A Benedek-csapat a B-jelű gruppettóban küzd majd, Ausztrália, Kazahsztán és Horvátország lesznek a mieink ellenfelei.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.