2015 február 16.

Íme, a női válogatott kerete az oroszok ellen

Merész András kihirdette a női válogatott keretét az oroszok elleni világliga mérkőzésre. A kecskeméti találkozó igen fontos lesz, hiszen egy győzelemmel életben maradnának a továbbjutási esélyeink. 

noi valogatott - magyar-francia mti01

Bolonyai ismét ott van a csapatben (Fotó: MTI)

Tizenhármas keretet hirdetett a kapitány, tehát már a mérkőzésre jelölte ki csapatát Merész András. Az előző körben meggyőző játékkal vertük a franciákat, ezzel pedig zárkóztunk a tabellán. Most is győznünk kellene, hiszen akkor nagy lépést tehetnénk Kína felé.

Nem lesz egyszerű dolga a csapatnak, hiszen Kisteleki Dóra és Bujka Barbara még mindig sérüléssel küszködik, ezért nem számíthat rájuk Merész András. Az előző világliga keretből kimaradt UVSE játékosok viszont ott vannak a csapatban, (Keszthelyi, Csabai, Kisteleki Hanna, Szücs és Tóth).

A női válogatottunk február 24-én fogadja az orosz csapatot Kecskeméten.

A női válogatott kerete a világliga mérkőzésre:

Kapusok: Bolonyai Flóra (Hungerit-Szentes), Kasó Orsolya (Dunaújvárosi Főiskola)

Mezőnyjátékosok: Keszthelyi Rita, Csabai Dóra, Kisteleki Hanna, Szücs Gabriella, Tóth Ildikó (mind UVSE-Centrál), Máté Zsuzsanna, Takács Orsolya (mindketten BVSC-Wáberer Hungária-Zugló), Gurisatti Gréta, Menczinger Kata, Miskolczi Kitti (mindannyian Dunaújvárosi Főiskola), Czigány Dóra (ZF-Eger-EKF)

A csoportunk állása:

1.  Oroszország 8 pont
2. Olaszország 6 pont
3. Magyarország 4 pont
4. Franciaország 0 pont

(Az első helyezett automatikusan kijut a Szuperdöntőbe,  még a két csoportból a legjobb csoportmásodik kvalifikálja magát)

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek