2017 március 05.

Íme, a Montenegró elleni keret – Eldőlt Varga Dénes jövője

Märcz Tamás keretet hirdetett a márciusi összetartásra. A kapitány tizenhat játékost hívott meg a közös gyakorlásra Vladimir Gojkovics tanítványaival. A kapitány a Varga Dénes jövőjét illető kérdésre is választ adott.

Kazany, 2015. augusztus 6. Varga Dénes (b) és az amerikai Josh Samules az 5-8. helyért játszott Magyarország - Egyesült Államok férfi vízilabda-mérkőzésen a kazanyi vizes világbajnokságon 2015. augusztus 6-án. A címvédő magyar válogatott 13-9-re győzött, így az ötödik helyért játszhat.  MTI Fotó: Kovács Anikó

(MTI Fotó: Kovács Anikó)

A Duna Aréna lesz a következő helyszín a férfi válogatottunk számára, hiszen a jövő héten itt gyakorol a csapat.

“A korábbiakhoz képest valamelyest szűkítettem a keretet, ezúttal 16 játékost hívtam meg. Ennek az az oka, hogy ezeken az edzőmeccseken ideálisabbnak tartom a kisebb létszámot, nem kell sok játékosnak a parton ülnie. A Volvo Kupáról betegség miatt hiányzó Salamon Ferenc viszont most csatlakozik hozzánk, őt is tudom játszatni ezeken az edzőmeccseken” – folytatta a szövetségi kapitány, aki azt is elmondta, hogy Varga Dénessel megállapodott, továbbra is szerepel a válogatottban – mondta Märcz Tamás a waterpolo.hu-nak.

Varga Dénes jövője is eldőlt:  most nem lesz ott a jövő heti keretben, de a nyár folyamán mindenképpen számíthatunk rá” – fogalmazott a kapitány.

A férfi válogatott meghívottjai:

Kapusok: Lévai Márton (Debrecen), Nagy Viktor (Szolnok)

Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (OSC), Bedő Krisztián (Eger), Decker Ádám (Eger), Erdélyi Balázs (Eger), Hosnyánszky Norbert (Eger), Jansik Dávid (Szolnok), Kovács Péter (BVSC), Manhercz Krisztián (Szeged), Mezei Tamás (Szolnok), Nagy Ádám (OSC), Salamon Ferenc (OSC), Török Béla (BVSC), Vámos Márton (Szolnok), Zalánki Gergő (OSC)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek