2020 június 06.

Így köszönt el válogatottunk az Egertől

Megindítóan búcsúzott Kardos Gergely a hevesi klubtól.

Mint beszámoltuk róla, Kardos Gergely a francia Douai csapatában folytatja. A válogatott pólós instagram oldalán így emlékezett az Egerben töltött egy szezonjára.:

Egy reménnyelteli évet töltöttem Egerben ahol rengeteg pluszt kaptam a társaimtól es edzőimtől. Köszönöm a szurkolóknak azt a felejethetetlen buzdídást amit minden mecsünkkor megteremtettek. Köszönöm a csapattársaimnak hogy bárhogy alakult a csapat sorsa, annak elennére még nagyobb elszántsággal tették a dolgukat, profi csapathoz méltó módon. Köszönöm a szakmai stábnak a tudását és munkáját különösen Dabrowski Norbertnek akitől kicsit más szemszögből ismerhettem meg a vizilabdát mint amit én eddig ismertem, azt a támogatását és hitét amivel mindig megtudott nyugtatni ha valami nem úgy ment ahogy én elképzeltem. Nagyon fog hiányozni Eger mert szűk egy év alatt nagyon megszerettem a várost az egri létet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Egy reménnyelteli évet töltöttem Egerben ahol rengeteg pluszt kaptam a társaimtól es edzőimtől. Köszönöm a szurkolóknak azt a felejethetetlen buzdídást amit minden mecsünkkor megteremtettek. Köszönöm a csapattársaimnak hogy bárhogy alakult a csapat sorsa, annak elennére még nagyobb elszántsággal tették a dolgukat, profi csapathoz méltó módon. Köszönöm a szakmai stábnak a tudását és munkáját különösen Dabrowski Norbertnek akitől kicsit más szemszögből ismerhettem meg a vizilabdát mint amit én eddig ismertem, azt a támogatását és hitét amivel mindig megtudott nyugtatni ha valami nem úgy ment ahogy én elképzeltem. Nagyon fog hiányozni Eger mert szűk egy év alatt nagyon megszerettem a várost az egri létet. #eger #waterpolo #vizilabda #waterpololife #waterpoloworld #kardosgergely @egerwaterpolo @vizilabdavalogatott

Kardos Gergely (@kardosgergely) által megosztott bejegyzés,Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek