2015 május 31.

Igor Milanovics: A védekezés volt a kulcs

Tegnap a Recco nyolcadszor ülhetett fel Európa trónjára. Igor Milanovics vezetőedző értékelte a tőle megszokott tömörséggel a meccset.

2015 pro recco bl gyoztes

Így ünnepelt a Recco (Fotó: prorecco.it/facebook)

Igor Milanovics, a Recco vezetőedzője: Szeretném megköszönni az egész csapatnak. Nem volt könnyű szezonunk, sérülések hátráltattak, de végül sikerült megnyernünk a Bl-t. A védekezés volt mindennek a kulcsa ma, de nem vagyok teljesen elégedett a két meccsen mutatott játékunkkal.

Ivan Asics, a Rijeka vezetőedzője: A csapatom ma nagyot játszott, büszke vagyok rájuk. Nagyon okosan kezdtük a játékot, annak ellenére, hogy a Recco jól védekezett. Aztán elvesztettük a fölényünket és nem tudtuk utólérni ellenfelünket. Nagyszerű csapat volt az olasz gárda, akik ma hibátlanul játszottak.

Gólkirályi cím: Varga Dénes (28 taláattal)
MVP: Felipe Perrone (Barceloneta)

Bajnokok Ligája, Final Six, döntő:

Primorje Rijeka – Pro Recco 7-8  (3-1, 0-2, 2-4, 2-1)

Primorje Rijeka: Vicsan, Burics, Radu 1, Krapics, Buljubasics, Sukno 3, Muslim 2, Petrovics, Peros, Elez, Setka 1. Xavi Garcia, Lazovics. vezetőedző: Ivan Asic

Pro Recco: Tempesti, Prlainovic, Jokovics 2, Figlioli 1, Giorgetti 1, Pijetlovics 1, Giacoppo, Aicardi, Di Fulvio F., Filipovics, Ivovics 2, Gitto, Pastorino. vezetőedző: Igor Milanovic

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek