2015 március 17.

Hosszú Katinka üzenete célba ért – LeBron James meghajolt a klasszis előtt

Floridai edzőtábora során már találkozott Vlagyimir Klicskóval is Hosszú Katinka. Most pedig egy üzenettel készült LeBron Jamesnek, a Miami – Cleveland meccsre, és minden jel szerint elovasta azt a kosaras, és válaszolt is rá…
hosszu Katinka meccsen
A sok munka mellett Hosszú Katinkának jut ideje a szórakozásra is floriadai edzőtáborában. Ugyanis férjével és edzőjével kilátogattak egy NBA kosárlabda meccsre. A Miami játszott a Cleveland csapatával, a vendégeknél Hosszú Katinka egy példaképe, LeBron James is pályára lépett. Az alkalomra egy nem mindennapi poszterrel készült klasszisunk, amit a játékos el is olvasott.

Íme, a történetet Hosszú Katinka osztotta meg Facebook-oldalán:

„Jelentés a tegnapi meccsről: először is, aggódtam, hogy nem lehet ilyen nagy feliratot bevinni a meccsre, főleg, hogy a pályához nagyon közel szóltak a jegyeink. Miután sikerült bevinnem, körülnéztem és még két transzparenset láttam, az egyik a következő felirattal: “Lebron! Ma van a 9. születésnapom” a másik pedig egyszerűen egy “Hajrá, Lebron” felirattal, amit egy kb. ötéves kisfiú tartott fel.”

“Ahogy a székeinkhez értünk, egyből feltartottam a transzparenst, hátha az éppen melegítő Lebron észreveszi. Persze a mögöttünk ülő Orlando-rajongók egyből lekiábalták, hogy üljek le. Számomra úgy tűnt, hogy mindenki az írásomat nézi, olvassa, kritizálja. Ez egy picit elgondolkodtatott, hogy lehet, hogy ez nem is volt valami jó ötlet, hirtelen cikinek éreztem. De meggyőztem, magam, ha Lebron látni fogja a feliratot akkor megéri! Szóval, mindig felálltam a felirattal amikor úgy tűnt, hogy felénk néz Lebron.”

“És az első negyed végén, egy időkérés után, pont velem szemben állt, elkezdett hunyoritani, látszott, hogy próbálja messziről elolvasni a transzparensem. Majd összerakta a két kezét, meghajolt, a mutatóujjával rám mutatott és elkezdett futni mert a meccs folytatódott. Szerintem, ez egy nagyon szép dolog volt tőle, hogy megállt, elolvasta és reagált a feliratomra, ráadásul meccs közben, úgy, hogy egy teljesen idegen vagyok a számára, csak egy, a több 10 millió rajongói közül. Pont ezért ő a példaképem!”Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek