2014 december 01.

Honvédos gálamérkőzés a tíz évvel ezelőtti Euroliga-győzelem emlékére

 Tíz esztendeje már, hogy magyar együttes utoljára megnyerte a férfi vízilabda Bajnokok Ligáját, vagy korábban az Euroligát. A nevezetes tett a Domino-Honvéd nevéhez fűződik, amely a döntőben 7-6-ra verte a Jadrant. A csodás siker emlékére december 22-én jótékony célú gálamérkőzést tartanak a 2004-es Euroliga-győztes és az idei bajnokságban vitézkedő csapat között. Az eseménynek a Kőér utcai uszoda ad otthont.

honv

Fotó: Honvéd

Az ünnepi hangulatú gálamérkőzésre 600 és 1000 Ft-os áron válthatók belépők, az egyesület a támogatói jegyek értékesítéséből befolyó teljes összeget a Vakok Batthyány Lajos Római Katolikus Gyermekotthon, Óvoda és Általános Iskola számára ajánlja fel.

Tíz éve a Gergely István, Kovács Olivér, Bereczki Miklós, Fodor Rajmund, Bárány Attila, Kiss Gergely, Szivós Márton, Molnár Tamás, Vári Attila, Paján Viktor, Sugár Sándor, Biros Péter, Kovács Zoltán, Frikk Ottó és Kovács István edző nyerték meg az Euroligát, de akkor fantasztikus évei voltak a Domino-Honvédnak. Négy éven át zsinórban bejutott az együttes a legrangosabb európai kupa döntőjébe, 2001 és 2006 között hatszor nyerte meg a magyar bajnokságot, közben a LEN-szuperkupát is elhódította. Mint Gergely István szakosztályigazgató elmondta, huszonöt méteres rövidített pályán játszik majd a két csapat, a játékidő pedig futó órával 4×10 perces lesz. Ezen kívül meglepetéssel is szolgálnak majd azoknak, akik kilátogatnak erre a valóban különleges gálamérkőzésre. A részletekkel kapcsolatban folyamatosan tudósítjuk majd olvasóinkat!

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek