2017 január 11.

Hamarosan bezárhatják a Hajós Alfréd uszodát!

A vízilabdacsapatok is költözésre kényszerülnek.

hajosfedett2015

(Fotó: vizipolo.hu/archív)

A Komjádiban javában zajlik a 2017-es vizes vb miatt a felújítás. Most a Hajós Alfréd uszoda zárhat be emiatt a jövő héten – írja az inforadio.hu.

Tavaszig, de az is lehet, hogy júniusig kell várniuk azoknak, akik a Margit Híd felöl, tömegközlekedéssel szeretnének bejutni a Margitszigetre. Ezért az edzésre járó gyerekeknek gyalog kell megtenniük a Margit Hídtól a Hajós uszodáig ezt a távot.

“Kellemetlen ez a helyzet, de a vizes világbajnokság miatt el kell viselnünk”

– mondta az InfoRádiónak Szívós Istvánt, a KSI vízilabda-szakosztályának vezetője. Hozzátette: igyekeznek megoldani, hogy a gyerekek együtt érkezzenek, a szülők bekísérjék őket, az edzés után pedig együtt mennek ki a szigetről.

“A tervek szerint a Hajós uszodában a jövő héten lezárnak két medencét is a felújítás miatt, csak egy üzemel majd, mi pedig kibéreltünk egy negyvenméteres medencét a Palatinus strandon. Nem lesz egyszerű ez a fél év, de sajnos ezt most rá kell szánni” – mondta Szívós István.

A KSI vélhetően Tatabányán és Kecskemét is fog edzéseket megtartani. A felnőtt csapatnak a hétvégén folytatódik az Ob I. A sportiskolások a “hazai meccsüket” a Szőnyi úton játsszák majd az OSC ellen.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek