2014 november 07.

Gór-Nagy Miklós: A főtáblára jutás a cél a BL-ben

A DIGI Sport Reggeli Start vendége volt az OSC játékosa, Gór-Nagy Miklós. A téma természetesen már a jövő szerdai BL visszavágó volt, de szó esett a csapatról és a hétvégi Magyar Kupáról is.

Gor Nagy Miklos digisport01

A férfi Ob I, előző fordulójában egy nagyon szép gólt pöcizett a Szeged kapujába világbajnokunk, a beszélgetés ennek taglalásával kezdődött. Világbajnokunk elmondta nem volt tudatos mozdulat, inkább arra koncentrált, hogy a labda túljusson a képzeletbeli gólvonalon. Szombathy Pál felvetésére, hogy ez vagy a BL odavágón a csavargólja tetszett-e jobban a játékosnak, így felelt.: Az tudatos gól volt, ez meg a véletlen műve. Még Vad Lajossal kezdtem el a Honvédban gyakorolni az ejtést, írt is meccs után, hogy lám-lám megtanulja, aki gyakorolja.

Gór-Nagy a csapatról elmondta: Az OSC-nek minden egyes alkalommal be kell mutatkoznia, bármely csapat ellen. Nagyon fiatal csapat ebben az összeállításban, tegnap is volt szó róla az edzésen, hogy kinek melyik taktikai elem a jobb. Bízom benne, hogy az új OSC játékstílusa, az OSC játékstílusához fog hasonlítani. Természetesen vannak játékos, akik hoznak magukkal egy stílust, ezt kell megerősíteni, ebből kell építkezni.

A BL párharcról pedig eképp nyilatkozott: Úgy éreztem az odavágón benne lehet egy-két gólos OSC-siker, sajnos ez nem így lett, elkövettünk hibákat, melyet a Szolnok azonnal megtorolt és döntetlenre hozta a találkozót. Az biztos, hogy Szolnokon jóval nehezebb dolgunk lesz, úgyhogy dolgozunk azon, hogy mi nyerjünk ott. -majd így folytatta –  Jobban örültem volna, ha három együttes van a BL főtáblán, így sajnos csak kettő lesz. Az fog dönteni, hogy ki fog jobban koncentrálni, ki lesz jobb formában.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek