2014 október 02.

Gálamérkőzés kedden – Színre lép a felnőtt válogatott

Kedden avatják a BVSC  felújított uszodáját, nem is akármilyen mérkőzéssel, hiszen a felnőtt és a juniorválogatott játszik egy gálamérkőzést. Benedek Tibor és Horkai György erre a találkozóra hirdetett keretet. 

BVSC uszoda

 

Mostmár visszavonhatatlanul beindul a nagyüzem a pólósoknál, a nyár megannyi világeseménye után a Magyar Kupa és a OB veszi kezsdetét a hétvégén. Jövő héten pedig egy gálamérkőzéssel avatják fel a BVSC felújított uszodáját.

A férfi Ob I-el nyitótalálkozójával egy napon lesz afelnőtt és a junior válogatott egymáselleni találkozója. A Szőnyi Úton 17:30-tól, míg a Kondorosi uszodában 19:00 órától veszi kedzetét a férfi Ob I első fordulója, ezek alapján úgy kellett összeállítani Benedek Tibornak a keretét, hogy egy OSC-s illetve Honvédos Pólós sem legyen közte.

A gálamérkőzés kerete:

Decker Attila (Szolnok), Kardos Gergely (KSI) – kapusok

Mezei Tamás (Szolnok), Bedő Krisztián (Eger), Tóth Márton (Szolnok), Lőrincz Bálint (Eger), Angyal Dániel (Eger), Jansik Dávid (Szolnok), Madaras Norbert (Szolnok), Varga Dániel (Szolnok), Erdélyi Balázs (Eger), Zalánki Gergő (Eger), Kalanovics Balázs (KSI), Manhercz Krisztián (Szeged), Kovács Gergő (KSI), Pellei Frank (Szentes), Horváth Zsombor (PVSK), Hornyák Olivér (Eger), Kovács Zoltán (Miskolc), Vadovics Viktor (UVSE), Szatmári Kristóf (UVSE), Lovas Péter (UVSE)

Benedek Tibor a mérkőzésről: “Először is nagyon köszönöm a kluboknak, hogy felszabadították a játékosokat. Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy részt vegyünk az eseményen, hiszen nagyon régóta várjuk, hogy Budapesten is elkezdődjenek az uszodafelújítások. Szerencsére elindult a fejlődés, ez a budapesti és a magyar vízilabdázás érdeke. Emellett bármennyire is vegyes keret játszik majd a gálameccsen, ez mégiscsak valaminek a kezdete, ráadásul lesznek a vízben olyan új játékosok, akik meghívót kapnak majd a Világliga-selejtezőre.” – fogalmazott a kapitány az mvlsz.hu-nak.

Fontos infó:

Az igényeket a media@waterpolo.hu címre kell elküldeni, egy fő összesen 4 jegyre “pályázhat”. A regisztráció akkor érvényes, ha arról visszaigazoló emailt kap a jelentkező.

 

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.