2014 augusztus 22.

Férfi Világkupa: Dél-Afrika nem okozott gondot – Elődöntőben a Benedek-csapat

Sima győzelmet aratott a férfi váolgatottunk Dél-Afrika ellen a negyeddöntőben. Holnap az Egyesült-Államok következik, immár a legjobb négy között.2014 vilagkupa ferfi07
A mezőny leggyengébb ellenfele várt ma a Benedek-csapatra a férfi világkupa negyeddöntőjében.

A mérkőzés első negyedében Erdélyi kezdte meg a gólgyártást, majd szépen lassan jöttek a többiek is Bedő és Varga Dénes révén 3-0 volt az állás ide az etap végén.

A masodik nyolc percben sem változott sok minden Bátori és Madaras is felíratkozott a góllövők közé, Lévai pedig egy ötöst védett, a nagyszünetre kezdett kinyílni elég szépen a találkozó, 8-0 volt a forduláskor az eredmény.

A harmadik negyedben is szépen lőttük a gólokat, a mócsing is meglett, sőt, a záróakkordra 12-0 állt a Benedek-csapat javára az eredményjelzőn.

A negyedik negyedben a Le Roux révén megszerezte a dél-afrikai válogatott a szépítőtalálatát. Nálunk pedig Gór-Nagy is felíratkozott a góllövők közé. A végén Bátori állította be a 15-1-es végeredményt.

Holnap az Egyesült Államok jön az elődöntőben, mely csapat ma ötméteresek után győzte le az ausztrál válogatottat.

Férfi Világkupa, negyeddöntő:

Dél-Afrika – Magyarország 1-15 (0-3, 0-5, 0-4, 1-3)
Gólszerzők: Pierre Le Roux 1 illetve Bátori 3, Madaras 3, Erdélyi 3, Bedő 2, Decker Ádám  1, Varga Dániel 1  Varga Dénes 1 ,  Gór-Nagy 1

Fotó Russel MckinnonHozzászólás jelenleg nem lehetséges.