2017 június 15.

Férfi válogatott – Irány Madrid

A hétvégét férfi válogatottunk Madridban tölti, ahol a spanyol csapattal gyakorol.

Szolnok, 2017. január 6. Märcz Tamás, a férfi vízilabda-válogatott új szövetségi kapitánya beszél játékosaihoz a csapat edzésén a szolnoki Vízilabda Arénában 2017. január 6-án. MTI Fotó: Bugány János

(MTI Fotó: Bugány János)

Somorja és a Margitsziget után, most ismét elutazik a férfi válogatottunk. A csapat Madrid felé veszi az irányt, hogy közö gyakorláson vegyen részt a spanyol együttessel.

„Hivatalos meccset ugyan nem játszunk a spanyol válogatottal, de hat-hét közös edzésen veszünk részt, és jó néhányszor meccskörülményeket teremtünk majd. Lesznek fór-hátrány gyakorlások is, mint voltak a montenegrói vendéglátásunk során, illetve legalább egy tornatermei tréninget is vezénylünk. Hétfőn este utazunk majd haza. Mezei Tomi sem tétlenkedik addig, itthon készül Zala György vagy Mátéfalvy Csaba segítségével, és ha megkapja a „vízi engedélyt”, akkor rögvest medencébe ugrik – fogalmazott Märcz Tamás szövetségi kapitány a waterpolo.hu-nak. 

A férfiválogatottunk bő kerete:

Kapusok: Bisztritsányi Dávid Decker Attila, Nagy Viktor

Mezőnyjátékosok: Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Salamon Ferenc, Török Béla, Varga Dénes, Vámos Márton, Zalánki GergőHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek