2016 május 31.

Szentes: Új elnökség, új vezetőedzők, új csapat

Szentesen óriási vérfrissítésen megy át a vízilabda klub, ahol már kezdenek a helyükre kerülni a mozaikok. A férficsapat már majdnem teljes, a női pedig még alakulóban. A vezetőedzők személy már ismert és az elnök valamint az elnökségi tagoké is… szentes fedett uszoda03

Tegnap tisztújító közgyűlést tartottak a Szentesnél. Az elnökségbe bekerült Bujdosó Tamás, Magyar József, Lángi Zoltán, Berki András, Oltyán Gyula, Horváth Tamás és Bíró Dániel került be. Elnöknek pedig Bujdosó Tamást választották meg. Magyar Józsefet tiszteletbeli elnökké választotta meg a közgyűlés.

Mint már írtunk róla, Lukács Dénes elköszönt a Szentes férfi csapatának kispadjától, és a jövőben új edzője lesz a női csapatnak is, ugyanis a két trénerrel nem tudott megegyezni a vezetés. A következő szezontól Tóth Gyula irányítja majd a női együttest, míg a férfit Pellei Csaba. A klubvezetés elvárása, hogy mindkét felnőtt csapatba minél több szentesi nevelésű játékos kerüljön be a jövőben, az eredményesség másodlagos. A férfiaknál a bennmaradás, a nőknél a legjobb 6-ba kerülés a célkitűzés. – írja a klub hivatalos facebook oldala.

A férfi keret összeállítása is alakul, és hamarosan le is zárul. A csapatban a rutin és a fiatalság is jelen lesz.

Férfi keret: Vörös Viktor, Somogyi Balázs, Farkas Kristóf, Kókai Tibor, Werner Richárd, Straub Erik kapus, Bocskay István, Pellei Kristóf, ifj. Tóth Gyula, György Dávid kapus (Honvédból érkezik), Takács János (Miskolcról érkezik), Kiss Kristóf Szeif (UVSE-ből érkezik). Két légiósa is lesz a csapatnak, mindkettő holland: Lars Reuten és Sebastiaan van Mill az elmúlt szezonban a spanyolországi Rubí csapatában szerepelt, ketten együtt közel 60 gólt lőttek a spanyol ligában – szövetségi kapitányuk, a nőkkel olimpiát nyert Robin Van Galen ajánlásával kerültek ide.

A női keretre pedig hamarosan fény derül.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek