2015 szeptember 03.

Férfi Ob I: Íme, a Honvéd kerete a 2015-2016-os szezonra!

Közeleg a 2015-2016-os férfi Ob I-es rajt. Ahogy minden csapatnál, úgy a tavalyi szezon hatodik helyezettjénél, a Honvédnál is történtek változások, számolt be Gergely István a csapat szakmai-igazgatója a vizipolo.hu-nak.

honved

Öt új játékos érkezett a tavalyi szezonhoz képest a Honvéd együttesébe, számolt be a vizipolo.hu-nak, Gergely István a csapat szakosztály-igazgatója. Mint már korábban megírtuk, a KSI-ből érkezett négy játékos: Kardos Gergely (ő Lévai Márton pótolja majd, aki Debrecenbe igazolt) Fejős Róbert, Kalanovics Balázs, Kovács Gergő. A BVSC-ből pedig Borsós Endre.

Voltak távozók is a nyáron, hiszen a már említett Lévai Márton, Szőke Szabolcs a cívisvárosban, Fülöp Bence pedig a Szolnokba, fog pólózni. Ami a légiósokat illeti, Takei Koji és Yusuke Shimizu szezon közben csatlakozhatnak az együtteshez, hiszen Ázsiai Játékokon vesznek részt, így tesz majd Tóth Bendegúz is, aki a tanulmányai miatt decemberben jön haza az Egyesült Államokból. Ami pedig a célokat illeti: “A csoporton belül a négybe szeretnénk jutni, a felsőházban pedig a legjobb hatba” – húzta alá Gergely. A szeptember 12-én sorra kerülő II. Vízilabda Nyílt Nap és Expó-n a csapat tagjaival, és a vezetőkkel is találkozhat a budaörsi rendezvényre ellátogató. A szezon szeptember 23-án kezdődik, a Honvéd az UVSE együttesét fogadja.

A Honvéd kerete a 2015/2016-os szezonra:

Kapusok: György Dávid, Kardos Gergely

Mezőnyjátékosok: Borsós Endre, Fazekas Tibor, Fejős Róbert, Illés Sándor, Kalanovics Balázs, Kiss Bálint, Kiss Gergely, Kovács Gergő, Simon Adrián, Simon Roland, Steinmetz Barnabás, Takei Koji, Tóth Bendegúz, Yusuke Shimizu.

Szinte már az összes csapat kerete nyilvános, teljes a következő szezonra, hiszen a Szolnok, az OSC, az Eger, az FTC, a Szeged, a Kaposvár, a Vasas, a BVSC, a Szentes, az UVSE, a KSI, a Pécs, a Miskolc, a Tatabánya csapatairól már beszámoltunk. A Debrecen a hónap elején tart sajtótájékoztatót, értesült oldalunk.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek