2015 július 10.

Férfi Ob I, átigazolás: Erősített a Pécs

A Bajnokok Ligája döntőjét is megjárt szerb légióst szerződtetett a Pécs gárdája. Ivan Basara a Radnicki Kragujevácból érkezik a mecsekaljai együtteshez.

ivanbasarapecs

Tegnap hivatalosan is bemutatták a Pécs új szerzeményét, Ivan Basara-t. A szerb játékos, aki tavaly a Bajnokok Ligája döntőjében is szerepelt a Radnicki Kragujevác együttesét hagyja ott a mecsekaljaiak kedvéért. Több ajánlata is volt, de nagy örömükre minket választott. – kezdte Lukács Gergely a mecsekaljaiak vezetőedzője honlapunknak – Nagyon vonzó volt számára a magyar bajnokság. Az, hogy a világ legerősebb bajnokságában tud hétről-hétre játszani és ezáltal fejlődni. Tetszett neki az a koncepció, amit felvázoltunk számára. Itt van egy nagyon komoly létesítmény fejlesztési terv az elkövetkezendő évekre, ahol a feladatunk egy stabil OB I-es csapatot felépíteni, van egy komoly utánpótlás bázisunk ügyes gyerekekkel. Ehhez kellenek példaképek is, ebbe az elképzelésbe ő tökéletesen beleillik. Hosszú távra tervezünk vele. Azonban nem akarunk semmit elkapkodni az átigazolásokkal kapcsolatban. A mi anyagi keretünk is véges. -fejezte be Lukács Gergely.

Mint már korábban megírtuk, a csapat magja megmarad a következő szezonra. Ami pedig az érkezőket illeti, Zlatko Rakonjac (Szentesről), Surányi László (Kaposvárról) már biztos, hogy jövőre a Pécsnél pólózik, de még várható játékosmozgás az együttesnél. A csapat július 27-én kezdi meg a felkészülést a következő szezonra.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek