2015 szeptember 14.

Férfi Ob I: A Kaposvár és a BVSC már a héten elkezdi a bajnokságot

Egy rangadóval kezdődik a bajnokság a Kaposvár és a BVSC számára szombaton. Az előrehozott mérkőzésről és a somogyi együttes terveiről kérdeztük, Berta József másodedzőt.

2015Kaposvar csapatkep

Már csak pár napot kell aludni és megkezdődik a férfi Ob I 2015/2016-os szezonja. Az első forduló csak szeptember 23-án startol, de van két csapat, amelyik már most szombaton megkezdi az idényt, az ok igen egyszerű.

A Kaposvár másodedzője, Idősebb Berta József számolt be erről honlapunknak: Nincsen felállítva a sátrunk, a világításunk meg nem olyan jó este. Szeptember 23-án ráadásul az uszoda is foglalt, egész nap, mint a hétköznap többi napján is. Ekkor sem tudtuk volna előbb játszani, mint fél 8, akkora pedig már besötétedik. – majd a csapat állapotára is kitért – Minden rendben van, mindenki egészséges. Várjuk a kezdést. Ráadásul rögtön egy rangadó lesz a BVSC ellen a csoportban, hiszen a Szolnok és az Eger mögött van még két hely, erre pályázunk. (- a két csoport első négy helyezettje fogja alkotni a legjobb nyolcat – a szerk. megjegyzése). Annyiból kellemetlen nekünk a csoportok beosztása, hogy többet kell utazni: Eger, Szolnok, Szeged, Miskolc, Tatabánya…

A medence fölé épített sátor kicsit el fog térni az eddig megszokottaktól, hiszen dupla buboréksátrat fognak felhúzni, szigetelt lesz az egész “burok” és benne lesz a hosszanti lelátó is, így még többen, és kényelmesebben lehet szurkolni a csapatnak.

A 2015/2016-os férfi Ob I., szezon első fordulójának programja: 

A-csoport: 

szeptember 19.:

16:00 Kaposvár – BVSC-Zugló

szeptember 23.:

ZF-Eger – MVLC

17:00 Tiszavirág Szeged Diapolo – Valdor Szentes

18:00 Szolnoki Dózsa-Közgép – EPB Tatabánya

B-csoport:

szeptember 23.:

Vasas – DVSE

18:30 KSI SE – FTC

19:00 Pécs – A-HÍD-OSC Újbuda

20:00 Racionet Honvéd – UVSE H-Hotels

Sz. B.

Fotó: Kapospolo.huHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek