2014 szeptember 27.

Férfi BL: Egy Nap két győzelem

Az OSC a pénteki napon két győzelmet is aratott a Bajnokok Ligája csoportjában. Délelőtt a Kragujevácot, míg este a Posillipot verte a marseille-i éjszakában…

altalanos polokep02

Holtversenyben áll az OSC a csoportelsőségért vívott versenyben a Volgogárddal, miután ma két győzelmet is begyűjtöttek Deckerék. Az esti találkozón, a Posillipót verték nagyon magabiztosan kilenc góllal, tették ezt úgy hogy egy gólt engedélyeztek az olasz gárdánák.

Holnap a Tibiliszivel találkozik a magyar együttes.

 

Bajnokok Ligája, A csoport:

A Híd-OSC-Újbuda – Posillipo Napoli 10-1 (2-0, 0-1, 6-0, 2-0)
Gólszerzők: Kovács G. 3, Kayes, Salamon, Juhász 2-2, Graham 1

CN Marseille-Ligamus Tbilisi 16-4 (4-1, 3-1, 6-1, 3-1)

CN Posillipo Napoli-Spartak Volgograd 8-13 (1-3, 3-3, 2-4, 2-3)

Ligamus Tbilisi – VK Radnicki Kragujevac 4-15 (3-7, 0-2, 1-3, 0-3)
A csoport állása:

1. Spartak Volgograd 7 pont
2. A Híd-OSC-Újbuda 7 pont
3. VK Radnicki Kragujevac 6 pont
4. C.N. Posillipo 3 – 3 pont
5. C.N. Marseille 3 – 3 pont
6. Ligamus Tbilisi 3 – 0 pont

 

Vincze Balázs, a pénteki két találkozóról:  “A délelőtti mérkőzésen a Kragujevac ellen elég gyengén kezdtünk, az a fejetlenség, amely egy épülőben lévő csapatnál és egy ilyen erőltetett menet közepén előfordulhat, az ott elő is fordult. Azután viszont rendeztük a sorainkat, a gondolatainkat, és védekezésben feljavultunk, olyannyira, hogy aztán ez a játékunk megmaradt az esti mérkőzésre is.

Délelőtt a hátralévő három negyedben egy gólt kaptunk, este pedig összesen kaptunk egyet, ez úgy érzem, kimagasló teljesítmény. A Posillipót fizikálisan mindenképpen felülmúltuk, és ha belőjük a helyzeteink 70-80 százalékát a második negyedben, már akkor kialakulhatott volna egy 3-4 gólos különbség. Elég brusztos meccs volt egyébként az esti, sok hátrányunk volt, és a kapott gólok, illetve gól száma mutatja, hogy remekül tudtuk megoldani az emberhátrányos helyzeteinket. Brutalitásért a végén kiállították a montenegrói Klikovacot, de úgy gondolom, ezt hamarabb is megtehették volna a játékvezetők.

A helyzetünk jelenleg olyan, amely megteremtheti a lehetőségét az első hely megszerzésének, ehhez a holnapi találkozón minél nagyobb különbséggel kell győznünk. Ehhez ugyanolyan fegyelmezetten kell játszanunk, mint ma.” – fejezte be az mvlsz.hu-nak.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.