2016 augusztus 24.

Faragó Tamás: Nem tudom, örülni kéne vagy nem

Ismét az olimpiát elemezte Faragó Tamás. A legenda nem kertelt, kitért a férfiak eredményére is valamint szabályváltozásokat is sürgetett.

faragotamas MTI EPA

 

„Elértük azt, amit négy évvel ezelőtt Londonban. Nem tudom, hogy ennek örülni kéne vagy nem. Az biztos, hogy a magyar vízilabda ennél sikeresebb szokott lenni. Sajnálatos módon a végén egy görög meccsnek is tudtunk örülni, mert becsületbeli kérdés volt, hogy legalább az ötödik helyet szerezzük meg.” – mondta Faragó az Inforadio-nak.

A csoportmeccseket és az ott lejátszott mérkőzéseket eképp látta: „Miután az első négybe kerülés nem okozott gondot a legjobb csapatoknak, próbálták kisakkozni, kivel szeretnének játszani a másik csoportból. Addig cseleztek a görögök és a szerbek is, amíg összehoztak egy magyar-montenegrói mérkőzést. Ennek ellenére a legnagyobb nehézséget az okozta, hogy a vízilabdatorna selejtezőjében kevesen nézték meg a mérkőzéseket. A meccsek többnyire birkózásból és érthetetlen kiállításokból és ítéletekből álltak”

Az olimpiai-, és világbajnok nem kertelt, ami a sportágat illeti: „Valószínű és abban reménykedem, hogy a vízilabda meg akarja menteni saját magát. Az olimpia után reménykedhetünk, hogy azokat a vezetőket, akik ebben dönthetnek, már nemcsak a vacsora, hanem esetleg a vízilabda is érdekli”Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek