2014 december 09.

Faragó Tamás az Ob I/B-s keretről: “Öt-hat játékos első osztályú!”

A kupadöntők előtt bemutatkozott az Ob I/B-s játékosokból összeállított férfikeret, a két csapatra osztott másodosztályú legjobbak találkozóját Faragó Tamás vezette le.

DSCN8718

Nem véletlenül vállalta a játékvezető szerepét, ugyanis Faragó Tamás ötlete volt, hogy érdemes felkarolni a másodosztály legjobbjait is. (A két csapat edzője Kenéz György és ifjabb Kenéz György volt.)

– Örülök, hogy a srácok megmutathatták magukat, azt is, hogy mit tudnak – kezdte értékelését Faragó Tamás. – Azt első blikkre láttam, hogy ebből a huszonhét játékosból van legalább öt-hat, aki az OB I-ben is megállná a helyét. A találkozó elején hibátlanul, lendületesen pólóztak, aztán ahogy fáradtak, elméleti és ki nem kényszerített hibákat is elkövettek. Ennek fényében elmondhatom, van még mit tanulni, és a srácokkal abban maradtunk, folytatjuk az együttműködést, egy hónap múlva találkozunk, és amit meg akarnak tanulni tőlem, Kenéz Gyuritól vagy ifjabb Kenéz Gyuritól, azt igyekszünk átadni nekik.

Vasárnap a Kékek és a Fehérek meccsét a Kékek nyerték 16-7-re, a legtöbb gólt, szám szerint ötöt, az OSC fiatalja, Vincze Márk dobta.

– Ezeknek a fiataloknak remek lehetőség, hogy megmutathassák magukat, esetleg az OB I-es csapatok képviselői felfigyeljenek rájuk. Megtiszteltetés lenne a számomra, ha negyven éves pólós pályafutásom után végre valaki tanulna tőlem valamit – tette hozzá a szokott humorával Faragó Tamás.

Gy. Zs.



Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek