2018 december 31.

Ez volt a 2018-as esztendő!

Oldalunk feleleveníti a 2018-as év sikereit illetve kudarcait. A férfi és a női válogatott legemlékezetesebb szerepléseit. Cikkünk az utánpótlás és a klubszezon legjobb pillanatairól is megemlékezik, ezzel is kívánva boldog új esztendőt olvasóinak.ferfivalogatottszaka20180601

Férfi válogatott – Hullámzó teljesítmény

Minden elmondható férfi válogatottunk idei eredményeiről, csak az nem, hogy kiegyenlítetten jól teljesített volna. Az Eb-n 8. helyezést ért el a csapat illetve az Európa Kupán egy hatodik helyet szerzett, de a világliga második illetve a világkupa győzelem kárpótolta egy kicsit a magyar póló szerelmeseit.

Női válogatott – Érem nélküli Eb

Bíró Attila lányainak egy eseménye volt az idén. A barcelonai Eb-n a csapat a negyedik helyet szerezte meg. Érdekesség, hogy a tavalyi esztendőt is érem nélkül telt. Mivel a 2018-as év nem volt kvalifikációs esztendő, így a jövő évi eseményeken kell megmutatni, hogy ott tudunk lenni az olimpián.

Utánpótlás – Négy esemény, egy medália

Érdekesen alakult az utánpótlás események sora is az évben. Leányaink egy hatodik helye mellett, egy negyedik helyet gyűjtöttek, még a fiúk egy hetedik pozíció mellett, megcsíptek egy bronzérmet Szombathelyen.

Klubszezon – az UVSE és a Dunaújváros szép évet zárt, tarolt a Fradi

Az UVSE a bajnokságot és a Magyar Kupát is behúzta, még a Dunaújváros a LEN-Kupa győzelem után, az Európai Szuperkupát is magasba emelhette. A Fradi férfi csapata ötből ötöt nyert. Mint ismeretes, az Euro Kupa, a magyar bajnoki cím, az Európai Szuperkupa, és a Magyar Kupa után a Magyar Szuperkupát is elhódították Varga Zsolt-fiai.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek