2015 október 03.

Magabiztos játékkal nyert a Szeged a Primorac ellen

A Szeged az eddig még nyeretlen Primorac együttesével mérte össze erejét, a papírforma alapján nem is férhetett kétség a mérkőzés kimeneteléhez. Varga Péter együttese magabiztos játékot mutatva 14-3 arányban múlta felül az ellenfelet.

szeg_kez

I. negyed:

Egy emberelőnyös szituációból Lukas Seman nyitotta a szegedi gólok sorát. Meixner Marcell átmentette eddigi formáját erre a mérkőzésre is, a negyedik percben már a harmadik jó védését mutatta be. Aljosa Kunac révén 2-0-ra alakult az eredmény. Először Kunac a gólszerző, majd Manhercz Ádám is feliratkozott a gólszerzők közé, ezzel már 4-0 a Szegednek.

II. negyed:

Dimitrije Krijestorac megszerezte a szépítő gólt a Primoracnak, 4-1 az eredmény. Dusan Matkovic tovább faragott a hátrányból, ezzel 4-2. Varga Zsolt bombájával újabb szegedi gól következett, majd fél perccel később ötméteresből is betalált, 6-2. Manhercz Krisztián is kedvet kapott a gólszerzéshez, majd Manhercz Ádám folytatta a sort, 8-2-vel ért véget a félidő.

III. negyed:

Az első négy percben csak kapufákig jutott el a Szeged. Sedlmayer Tamás megtörte a gólcsendet, ezzel az egy találattal változott az eredmény 9-2-re a harmadik játékrészben.

IV. negyed:

Lukas Seman újabb szegedi gólt szerzett, 10-2. Nikolas Savelic és Seman újabb találatának köszönhetően 11-3 állt az eredményjelzőn. Ismét Seman talált be, 12-3. Manhercz Ádám és Manhercz Krisztián utolsó percben elért találataival 14-3-ra módosult az állás. Ez lett a végeredmény is.

N.V.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek