2015 október 02.

Parádézott a Ferencváros is, zsebben a következő győzelem

A Ferencváros együttesére ma az a Primorac gárdája várt, aki két meccs alatt kétszer annyi gólt kapott, mint amennyit dobott. Ahogy az várható volt, nem ezen a meccsen javította gólkülönbségét a montenegrói csapat.

Kezdő_2

I. negyed:

Az első ráúszásnál a Ferencváros hozta el a labdát. Pohl Zoltán vette be először a Primorac hálóját, 1-0. Az első emberelőnyös helyzetét is kihasználja a zöld-fehér együttes, Marko Cuk révén. Vedran Latkovic góljával 2-1-re szépítettek a montenegróiak egy perccel a játékrész vége előtt.

II. negyed:

Dőry Farkas kétszer is telibe trafálta a kapufát, nem tudott újabb gólt szerezni a Ferencváros. Nikolas Savelic lövése is a lécen csattant, a Primoracnak sem volt szerencséje. Aidan Roach megtörte a gólcsendet, 3-1. Marnitz Gergő ötméteresből volt eredményes. Djordje Bualtovic az egyik oldalon, míg Tóth Márton a másik oldalon villant, 5-2. Marko Avramovic is megdobta első gólját, ekkor négy volt a különbség. 6-2-es állásnál mentek a csapatok a félidei pihenőre.

III. negyed:

Dőry Farkas ismét a felsőlécet találta el, ám ez úttal labdája már befelé pattant. Hasonló helyzetben Marco Cuk nem járt szerencsével, akcióból viszont már eredményes tudott lenni, 8-2. Marnitz Gergő óriási bombát ragasztott Arsenije Stanovic kapujába. Az utolsó percben Tóth Márton növelte a Fradi előnyét, 10-2.

IV. negyed:

Dőry Farkas nyitotta a Fradi gólok sorát, Marnitz Gergő folytatta, ezzel már harmadik gólját érte el, 12-2 az eredmény. Dőry Farkas is feliratkozott a háromgólosok mezőnyébe. Joel Swift találatával 14-2-re módosult az eredmény. Három perccel a vége előtt Janko Krivokapic kozmetikázott, majd Dőry Farkas újabb pontot ért el, 15-3. Joel Swift az utolsó játékrészre kedvet kapott a gólszerzéshez, második találatát szerezte. Uglesa Vukasovic szépített, majd Dőry újabb gólt jegyzett,  ezzel kialakítva 17-4-es végeredményt.

Varga Zsolt (A Ferencváros edzője): “Azt láttam ma, hogy a védekezésünk nagyon jó volt ma, de ehhez meccsek kellenek, hogy fejlődön a csapat. Megpróbáltuk e szerint felépíteni a felkészülést, játszottunk a Bresciával, a Nagyváraddal, pont azért, hogy fejlődjön a játékosok állóképessége a teherbírása. Nagyon fontosak az ilyen meccsek is, hogy magabiztosságot kölcsönözzenek a csapatnak. A holnapi nap során először legyünk túl az Esslingen elleni meccsen, utána jöhet a Szeged elleni rangadó. Ők is és mi is nagyon stabil játékot mutattunk a napokban, nagyon kétesélyes az a mérkőzés.”

A mai nap további végeredményei:

Nice – Napoli                    5-12 (1-2, 1-5, 2-2, 1-3)

Szintez – Donk                  18-1 (3-0, 7-0, 6-0, 2-1)

Mornar – Kirishi              10-15 (3-2, 2-5, 4-5, 1-3)

Szeged – Esslingen          23-11 (5-1, 6-2, 3-4, 9-4)

Napoli – Szintez               9-13 (1-3, 5-3, 2-4, 1-3)  

N.V.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek