2018 augusztus 09.

Ek: az OSC Rijekában, a BVSC Barcelonában kezdi meg a küzdelmeket

Sorsoltak az Euro Kupában és a Bajnokok Ligájában. 

Budapest, 2017. október 18. Nemanja Ubovics, az OSC játékosa (fehérben) és az orosz Konsztantyin Kiszelev a férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezõjének 3. fordulójában játszott A-Híd OSC-Újbuda - Szpartak Volgográd visszavágó mérkõzésen a budapesti Nyéki Imre Uszodában 2017. október 18-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

. MTI Fotó: Illyés Tibor

A másodikszámú európai kupaporondon az OSC és a BVSC már az első körben bekapcsolódik, még a Bajnokok Ligájában a Fradi a második körben kapcsolódik be. Mint ismeretes, az Eger és a Szolnok már a főtáblán van.

Férfi Bajnokok Ligája:(selejtezőkör, szeptember 14-16.)

A-csoport (Brassó)
SM Verona (olasz), CSS Brasov (romániai), Pays D’Aix (francia), Tibilisi (grúz), ES Istanbul (török), Dynamo Lviv (ukrán)

B-csoport (Strasbourg)
CN Terrassa (spanyol), Jadran Herceg Novi (montenegrói), AZC Alphen (holland), Team Strasbourg (francia), Valletta (máltai)

A 2. selejtezőkörben (szeptember 28-30.) csatlakoznak: Jadran Split (horvát), CN Sabadell (spanyol), Postdam (német), Vouliagmeni (görög), FTC-PQS Waterpolo, Brescia (olasz), Digi Oradea (romániai), Kazan (orosz)

Főtáblán vannak: Jug Dubrovnik (horvát), Mladost Zagreb (horvát), CN Barceloneta (spanyol), Spandau (német), Hannover (német), Olympiakosz (görög), ZF-Eger, Szolnoki Dózsa, Recco (olasz), Steaua (román), Dinamo Moszkva (orosz), Crvena Zvezda (szerb)

Férfi Euro Kupa: (1. selejtezőkör, szeptember 28-30.)

A-csoport (Rijeka)
A-Híd-OSC-Újbuda, Partizan Beograd (szerb), ASC Duisburg (német), Primorje Rijeka (horvát)

B-csoport (Savona)
RN Savona (olasz), CN Marseille (francia), Mornar Split (horvát), SC Neukollin Berlin (német)

C-csoport (Barcelona)
BVSC-Zugló Diapolo, Olympic Nice (francia), CN Barcelona (spanyol)

D-csoport (Ydra)
CC Ortigia (olasz), VK Nais (szerb), Primorac Kotor (montenegrói), Ydra (görög)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek