2014 június 24.

Edzőkeringő: Kovacevic a Spandauban, Bovo tíz nap után állt fel a Recco padjáról

Gyöngyösi András helyét a 39 esztendős Peter Kovacevic foglalhatja el a Spandaunál, míg a Recco frissen kinevezett edzője, Alessandro Bovo fel is állt a kispadról.

2014 Alessandro Bovo
Míg a világligára és az Európa-bajnokságra fokuszál(t)unk a német valamint az olasz klubvízilabdában is zajlanak az események.

A Spandautól a szezon közepén elküldött Gyöngyösi András helyét Peter Röhle (klubigazgató) vette át ideiglenesen április végétől. Az együttest vele Német bajnokságot és a Kupát is megnyerte, majd most Peter Kovacevicet nevezte ki a klub a kispadra. A montenegrói edző 39 éves, a Nizza (2004/2005), a Becej (2005/2006), a Marseille (2006-2012) ezzel párhuzamosan a francia válogatott, majd a Galatasaray edzője volt.

A csapat idén is indul a Bajnokok Ligájában Baksa Lászlóval a kapuban, plussz még három idegenlégiós rajta kívül biztos lesz a csapatban, Mateo Cuk, Marin Restovic, Peter Markovic.

Az olasz bajnoknál is érdekesen alakul a következő idény. Pino Porziot, Alessandro Bovo a Brescia mestere váltotta a Recco kispadján, de tíz nap után fel is állt, egyelőre nem tudni, hogy miért. Az olasz szakportálok már elkezdték keresni az utódját. A szurkolók Pino Porziot szeretnék ha visszajönne, míg Dejan Szavics a szerb válogatott szövetségi kapitánya, valamint Vladimir Vujasinovic a Partizán Belgrád edzőjének neve is felmerült.

Fotó: Waterpolo24Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.