2016 május 26.

Drámai meccsen húzta be a Partizán a bajnokságot

A Partizán és a Zvezda mérkőzése nem múlt el nyomtalanul. A szerb bajnoki döntő második mérkőzésén röpködtek a piros lapok, végül egy feszült, drámai találkozón egyetlen gól döntött.

partizanbajnok2016

Így örült a Partizán (Fotó: novosti)

Az első mérkőzést 12-6-ra nyerte a Partizán, így a második találkozót az esélyesek nyugalmával várhatta. A Banjica uszodában 1200 néző sereglett össze, ahol a Zvezda úgy küzdött, mintha vért ivott volna. Az első negyed tíz gólt is hozott és a Partizán ekkor kétgólos előnyre tett szert, de az utolsó nyolc percre visszajött a piros-fehér gárda, ekkor 7-7 volt az állás. A záróakkordban a kiállítások sora következett, többek között a vezetőedzőt is elküldték a kispadtól és Viktor Jelenics – a Zvezda elnöke – is élénken reklamált a bíróknál. Nem értették, miért az történik a medencében ami. A mérkőzést végül a Partizán nyerte, így huszonhetedik alkalommal emelhette magasba a trófeát.

Szerb bajnokság, döntő:

Partizan Belgrád – Crvena Zvezda 10-9 (6-4, 0-1, 1-2, 3-2)

Partizán Belgrád: Risticsevics – Gilen 2, Tikas, Manojlovics, Subotics 2, Drasovics, Gogov 2, Jaksics 2, Vico 1, Tanaskovics, Lazics, Asanovics 1, Brakocsevics, Radojevics.

Creva Zvezda: Kralj – Jankovics, Jovanovics, Repanovics 2, Kljajevisc, Rackov 2, Aksentijevics 1, Andrejevics 1, Ilics, Tankosics, Draskovics 1, Pekovics 2, Todorovski, Jovics.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek