2015 március 05.

Debrecen helyett Egerben, péntek délben

Nem, ezúttal nem egy randevúról van szó. Újabb csere a bajnokságban, pénteken 12 órakor rendezik meg a Debrecen – Eger meccset, Egerben.bitskey

Lassan már annyi elhalasztott mérkőzéssel szembesülnek a honi vízilabda bajnokság szerelmesei, mintha a labdarúgó NB I decemberi-márciusi fordulóit követnék. Persze nem kívánjuk összehasonlítani a két sportágat – nem is lehet. Maradjunk annyiban, a pólósoknál nem a “szép zöld gyep” rossz minősége miatt halasztódnak a találkozók. Az okok különbözőek, leginkább talán a fránya influenzaszezon okolható. A legfrissebb, hogy a szombatra kiírt Debrecen – Eger mérkőzés nem Debrecenben, hanem Egerben lesz, és pénteken, déli 12 órakor.  Halkan megjegyeznénk, nem éppen közönségcsalogató időpontban. Pedig mindkét csapat arról híres, nagy szurkolótáborral rendelkezik. A Debrecen legutóbbi meccsén majdnem 1000 néző volt jelen, az Eger pedig kimutatásaink szerint a legnépszerűbb hazai csapat, a legnagyobb szurkolótáborral.

Na, a sok nézőt valószínűleg elfelejthetjük, péntek délben nem valószínű, hogy tömött sorokban tódulnának a kíváncsiak a Bitskey Aladár-uszodába, és a Debrecen is elveszít egy akár telt házzal kecsegtető találkozót. Helyette a bajnokságban immár másodszor mehet az Egerhez. A változtatás okát még nem említettük, a hajdúságiak közlése szerint március 2 és 16 között a szokásos évi karbantartás lesz a debreceni uszodában, a meccset pedig halasztani nem lehetett az Eger sűrű programja miatt. Így maradt ez a megoldás. Mi csak abban bízunk, hogy a két (!) hetes karbantartás alatt valóban alapos munkát végeznek az illetékesek, vagy esetleg holnap Egerben a meccsre kíváncsi vízilabdarajongókat elengedi főnökük a  munkából.

E.On férfi vízilabda Ob I., 21. forduló

Március 6., péntek

12.00 ZF Eger – Debrecen

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek