2015 május 21.

Cseh Sándor: Lépésről-lépésre haladjunk – Először a Barceloneta együttesét verjük meg a BL-ben

A Szolnok, immár bajnok vezetőedzője, Cseh Sándor volt a Digi Sport Reggeli Startjának vendége. A téma a bajnokság értékelése valamint a közelgő BL volt.

cseh sandor digisport01

Cseh Sándor a Szolnok bajnok trénere Nagy dolog. Volt idő felkészülni erre az érzésre, mert hat-hét év óta ezen dolgozik a klub, hogy ide jutassa a csapatot. Az egész év ezzel telt, megbeszéltük minden héten a játékosokkal, hogy igenis elvárások vannak. A végén egy megkönnyebbülés volt, hogy akkor ezt sikerült, gyorsan és szépen behúzni. Úgy gondoltam, hogy az egész évben a Szolnok és az Eger fog küzdeni a bajnoki aranyért, de ott lesz az OSC is. Tényleg egy nagyon jó játékoskeretem van, de már az elmúlt évben is olimpiai-, és világbajnokokkal dolgoztam. Ez egy nagy dolog számomra, hogy megfeleljek a hétköznapokban ennek a kihívásnak. – fejezte be a bajnokság értékelését a vezetőedző.

Az előttük álló feladatról pedig eképp nyilatkozott: A Bajnokok Ligája nagyon fontos, de számounkra a vezetősége a bajnokság megnyerését tűzte ki célul. A Barceloneta egy nagyon furcsa csapat. (…) Csak a tényekre hagyatkoznék: címvédők és hazai pályán játszanak. A nemzetközi mezőnyből a Recco talán kiemelkedik, de ha nem verjük meg a Barcelonetát, akkor nincs Recco.  Óriási hiba lenne, ha a Reccoval foglalkoznék, mikor a címvédő ott vár minket csütörtök este.

A teljes beszélgetés:Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek