2015 június 08.

Csapó Miklós aláírt a BVSC-hez – végleges a keret

A zuglóiak legújabb igazolása a Ferencvárostól érkező tapasztalt játékos. Ezzel kialakult a végleges keret a következő bajnokságra.

csapomiklos

Csapó Miklós (Fotó: BVSC)

Korábban már hírt adtunk a zuglói keretben történt változásokról, most a klub honlapján jelentette be a volt ferencvárosi Csapó Miklós érkezését, és ezzel a jövő évi csapat véglegessé válását. Csapó egy évre írt alá.

Märcz Tamás, a BVSC vezetőedzője így nyilatkozott az új igazolásokról: “Czigány Károly már korábban is játszott a BVSC- ben, ezért az hiszem, nem okoz majd különösebb gondot a beilleszkedése. Rutinos játékosról van szó, aki több poszton is bevethető, minden nehézség nélkül játszik akár a bal vagy a jobb oldalon. Gólérzékenysége az elmúlt szezonban is látszott, amikor fél évet játszott csak Magyarországon. Csapó Miklós leigazolását szintén nagyon fontosnak tartom, hiszen Létay Krisztián mellett egy több OB I- es szezont maga mögött tudó, de még mindig nagyon fiatal balkezest tudunk játszatni. Azt gondolom, hogy mindenképp erősíthetik majd egymást a jobb szélen. Mindkét új játékos komoly profi szemléletet képvisel, ami nagyon fontos volt számomra, hiszen példaértékű sportolókról van szó, akikre felnézhetnek a fiataljaink, akik az idén kerülnek be stabilan csapatunkba! Nagy Álmos Dániel, Mátyók Norbert  és Szabó Bence meghatározó részt vállaltak az idei ifi csapatunk bronzérméből és remélem, hogy azt a fiatalos lendületet tudják adni a felnőtt csapatban is, amit az idei szezonban láttam tőlük.”

BVSC – WÁBERER

Érkezik: Czigány Károly (Horgen, Svájc), Csapó Miklós (Ferencváros), Nagy Álmos Dániel, Mátyók Norbert, Szabó Bence (mindannyian az ificsapattól)

Távozik: Mészáros Csaba (Vasas), Borsós Endre, Kotszidisz Nikolaosz, Tatár Roland

A 2015/16-os keret:

Kapusok: Györke Zsolt, Szakonyi Dániel

Mezőnyjátékosok: Ambrus Ferenc, Csapó Miklós, Czigány Károly, Kovács Péter, Létay Krisztián, Mátyók Norbert, Nagy Álmos Dániel, Nagy Sándor, Pásztor Mátyás, Szabó Bence, Szabó Bendegúz, Török Béla

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek