2014 május 30.

BVLSZ klubgyűlés: Kiss Gergely az elnökségben

A Budapesti Vízilabda Szövetség megtartotta éves rendes klubgyűlést, ahol a beszámolók elfogadása mellett Kiss Gergelyt is beválasztották az elnökségbe.

BVLSZ logo
Csütörtökön megtartotta éves rendes klubgyűlését a Budapesti Vízilabda Szövetség, ahol az éves rendes beszámolók mellett Kiss Gergely is elnökségi tag lett. Háromszoros olimpiai bajnokunk Vári Attilát váltotta az elnökségben.

Pázmányi Gábor, a BVLSZ elnöke honlapunknak: Pénzügyi és szakmai beszámolók mellett az idei év terveiről is döntött a klubgyűlés. Valamint  május 17-én az Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a működési szabályzatunkat. A legfőbb pont volt a klubgyűlésen Kiss Gergely elnökségi taggá választása, aki Vári Attilát váltotta. Háromszoros olimpiai bajnkunknak az utánpótlás nyomon követése lesz a dolga, valamint az esetleges újításokra fog javaslatokat tenni.

Pázmányi Gábor azt is elmondta, hogy jól sikerült a klubgyűlés, hiszen Kemény Dénes is ott volt és támogatásáról biztosította a BVLSZ-t.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.