2015 június 24.

Brazil válogatottat igazolt a Vasas

Nagy nevet szerzett meg a Vasas, Adriàn Delgado a brazil válogatott erőssége, korábban egy ideig Magyarországon, az OSC-ben is játszott.delgado012

Az elmúlt napok nagy szenzációja a brazil válogatott nevéhez fűződik, Ratko Rudics legényei ugyanis 17-10-re győzték le a világliga szuperdöntőjében a horvát válogatottat. Az olimpiai bajnok ellen Adrià Delgado Baches öt gólt lőtt, mondhatni, hogy remek igazolást csinált a Vasas. Az angyalföldi klub ugyanis hivatalos honlapján jelentette be ma, hogy leigazolta a 25 éves, spanyol-brazil kettős állampolgárságú pólóst.

“Kapásoldalon, legszívesebben a négyes-ötös pozícióban, de máshol, a kapuhoz közelebb is feltalálom azért magam – mondta el Delgado. – Legutoljára a Sao Paolóban, a Pinheiro’s nevű klubban játszottam, előtte pedig 2014 első félévében az OSC-ben. Jóban lettem Gyárfás Tamással, ha jól tudom, ő ajánlott be a Vasashoz, aztán megkeresett a klub elnökhelyettese, Szabó-Pap Gergely is a konkrétumokkal. Természetesen egy vízilabdázó számára a magyar bajnokság a csúcs, szóval nem mondhattam nemet, nem beszélve arról, hogy a Vasas neve különösen jól cseng.”

VASAS

Érkezik: Mészáros Csaba (BVSC), Jovan Sarics (Jadran Herceg Novi), Jónás György (Lille, Franciaország), Adria Delgado (Brazília)

Távozik: Német Toni (OSC – nincs hivatalos megerősítés), Barabás Botond (OSC – nincs hivatalos megerősítés), Sedlmayer Tamás (Szeged Diapolo – nincs hivatalos megerősítés), Kiss Kristóf (UVSE)

További átigazolási hírek ITT!

Fotó: Vasas

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek