2017 szeptember 11.

Bravúros döntetlen a horvátok ellen

Bő egy perccel a vége előtt még három gólos hátrányban volt U17-es válogatottunk, aztán jött a huszáros magyar hajrá. 

ált. polókép03

Fordulatos meccset vívott egymással a magyar és a horvát csapat. A mieink az első napon 11-1-es győzelmet értek el az ukránok ellen, még déli szomszédaink 13-9-re győzték le Montenegrót.

Nos, ma az első negyedben a horvátok a másodikban a mieink akarata érvényesült, így a nagyszünetben 4-3 volt ide az állás. A fordulás után Culina egyenlített, majd Fekete duplázott, amihez Szieben tett hozzá, egyet, 7-4. A hajrá nem alakult jól, hiszen ellenfelünk feljött egyre, 6-7. Az utolsó negyedben Markics egalizált, majd erre jött még három találat. 1:14-el a vége előtt azonban nagy hajrát vágott ki a magyar együttes, Baksa hozta közelebb a csapatot, majd Bóbis duplázott, az utolsó találatát 13 másodperccel a vége előtt lőtte, így 10-10 lett a mérkőzés vége.

U17-es fiú Európa-bajnokság: (Málta)

Horvátország–Magyarország 10–10 (2–1, 1–3, 3–3, 4–3)
Gólszerzők: Markic 2, Sparada 2, Poropat 2, Krzic, Culina, Herceg, Bajic, ill. Bóbis B. 3, Szieben 2, Baksa B. 2, Fekete G. 2, Schmölcz

U17-es fiú Európa-bajnokság csoportjai:
A-csoport: Horvátország, Magyarország, Montenegró, Ukrajna
B-csoport: Spanyolország, Olaszország, Románia, Németország
C-csoport: Szerbia, Málta, Grúzia, Franciaország
D-csoport: Görögország, Oroszország, Szlovákia, Törökország

További mérkőzések: 

Szeptember 12., kedd:
17.30 Magyarország – Montenegró

A máltai Eb-csapatunk:
Kapusok: Grieszbacher Márk, Lampert Márk
Mezőnyjátékosok: Fodor Olivér, Schmölcz Norman, Dala Döme, Konarik Ákos, Szőke Benedek, Fekete Gergő, Bóbis Botond, Tóth Gyula, Szieben László, Vékony Ákos, Baksa Benedek. Tartalék: Bihácsi Bence, Sziládi Kristóf. Edző: Horváth János. Másodedző: Dávid Zoltán.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek