2018 április 15.

Bombameglepetés: az OSC idény közben küldte el csapatkapitányát

Meglepő döntést hozott az újbudai klub, hiszen egyik napról a másikra küldte el ex-világbajnokunkat, a klub csapatkapitányát.

gornagymiklos01

Fotó: Balogh Máté

Békésen zajlott az elválás, de igencsak meglepő módon, a rájátszás előtt bontott szerződést az OSC Gór-Nagy Miklóssal.

A 2013-ban Barcelonában a magyar válogatott tagjaként világbajnoki címet ünnepelt Gór-Nagy így nyilatkozott: Derült égből villámcsapásként ért, hogy a klubban már nem tartanak rám igényt. Hétfőn elmondták, úgy látják jónak, ha már nem vagyok tagja a csapatnak, bővebb indoklást nem kaptam. Nyilván az idei teljesítményünk lehet a gond, én is tisztában vagyok vele, hogy elmaradtunk a várakozásoktól. Talán így akarják felrázni a csapatot – felelte a bekk az nso.hu-nak.

Jövőjével kapcsolatban hozzátette: Még nyitott a kérdés, a váltás hallatán több klub is megkeresett, ami, mondanom sem kell, végtelenül jólesett. Úgy érzem, a következő hetekben eldől a sorsom. Van közgazdasági és jogi diplomám is, azt hiszem, nem rossz kombináció. Talán jó is volna kinézni az élsport jelentette burokból. Fantasztikus, hogy sportolóként gyakorlatilag nem kell azzal foglalkozni, mi történik körülöttünk, mert csupán az a dolgunk, hogy a hálóba kerüljön a labda, illetve ne, ha kapus az ember. Talán most eljött a váltás ideje. Ugyanakkor óriási bennem a tettvágy és az elszántság is, mert méltatlan volna, ha így zárulna le a pályafutásom – zárta gondolatait Gór-Nagy Miklós.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek