2018 január 18.

BL-győztes pólóssal erősített az Esztergom

Évek óta működik a Rendes Esztergomi Vízilabda Sportegyesület, mely magasabb fokozatba kapcsolt, hiszen egykori BL-győztes edzővel erősítettek.

 

revse02

A “Szent István városában”, a Honvéddal 2004-ben BL-t nyert Bereczki Miklóssal erősített. Ismerős lehet a név, hiszen a tréner legutóbb dolgozott már Kaposváron és Pécsett is. Most az utánpótlás irányítását vállalta el Esztergomban.

BereczkiMiklosMint Rendes Csaba, alapító-vezető kifejtette: a 2017-re kitűzött célokat sikerült teljesíteni. Az év legfontosabb feladata a stabil létszám megteremtése volt, ami lehetővé tette, hogy egy korosztályt elinduljon a bajnokságban. Hozzátette: „Egyesületünk évről-évre építkezik! Az első két évben a toborzások, a nyári táborok mind-mind azt a célt szolgálták, hogy a vízilabda alapjait újra megteremtsük Esztergomban” – mondta az infoesztergom.hu-nak.

A csapat rövid távú célja: hogy jobban összeszokjanak a játékosok, fizikailag és technikailag erősödjenek, fejlődjenek, illetve az Észak-Kelet Liga Kupában szereplő alakulat munkájának segítése a tisztes helytállás reményében, valamint a fiatalabb korcsoportok felkészítése a bajnoki szereplésre.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek