2019 október 17.

Bíró: sok a pozitívum

A szövetségi kapitány optimistán értékelt az összetartás után.

Fotó: MRI / archív

Mint ismeretes, Bíró Attila edzéseket tartotta a héten meghívottjainak. A tréningek után így értékelt a szakezető az mvlsz.hu-nak:

“A részletekbe nem mennék bele, de annyit mondhatok, hogy sok pozitívumot véltem felfedezni a játékunkban, ami miatt optimista lehetek. Ugyanakkor olyan dolgokat is láttam, amelyek nem tetszettek, ezeket értelemszerűen sürgősen ki kell javítanunk. Legközelebb erre a november 19-ei, spanyolok elleni, barcelonai világliga-meccs előtt lesz alkalmunk.”

A szövetségi kapitány hozzátette, sok csodára már ne számítsunk, ám senki sem ülhet a babérjain: „Van olyan játékos, aki formahanyatlás miatt nincs most köztünk, van, aki sérült. S nem tagadom, van két olyan, korábban stabil válogatott, Európa-bajnok játékos, aki a gyermekáldás után visszatért a medencébe, és akire érdemes figyelni: Czigány Dóra Egerben, Kisteleki Hanna az UVSE-ben játszik, felvillanásaik már vannak, ami momentán még kevés a kerettagsághoz, ám egy-két hónap múlva mindez változhat. Mindenképpen rajtuk tartom a szemem – mondta Bíró Attila.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek