2016 március 17.

Bíró Attila – Múltról, jelenről és az olimpiai felkészülésről

Női válogatottunk szövetségi kapitánya volt a Reggeli Start vendége. Bíró Attila a Thetisz Kupáról, a kanadaiak elleni győzelemről, és a jövőről, az olimpiáról is beszélt a műsorban.

biroattiladigi201603

A szövetségi kapitány a kanadaiak ellen megnyert mérkőzésről: Ritkán vagy tán még soha, nem játszottak ilyen nézőközönség előtt a válogatott. Tudtam előre, hogy több, mint ezer néző lesz, mert regisztrációhoz volt kötve a belépés, de arra nem gondoltam, hogy ilyen buzdításban lesz részünk. Az eredményeinkkel rászolgáltunk, hogy minél több néző látogassa a meccseinket, most is jó alapot adtunk, tényleg egy közönségszórakoztató mérkőzés volt. Szerintem a magyar női vízilabda eljutott arra a szintre, hogy megérdemli, – tényleg egy látványos vízilabdát játszva – ki tudjuk szolgálni a nézőket.

Bíró Attila hozzátette, nagyon jó, hogy a kanadaiakkal tudott készülni a válogatott, hiszen a tengerentúli együtteseket ötvözi a juharlevelesek játéka, így például az amerikaiakét vagy az ausztrálokét.

Tizennyolc fős keretet fog hirdetni majd a kapitány az olimpiára, majd a jövőről elmondta: “Ez az öt hónap elég lesz arra, hogy fizikálisan fejlődjön a csapat és felvegyük a tengerentúliakkal a versenyt.”

A teljes beszélgetés:Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek