2018 július 15.

Bíró Attila: egy közepes edzésnek megfelelt

A szövetségi kapitányunk a török meccs után, még edzést vezényelt a lányoknak. 

Barcelona, 2018. július 15. Bíró Attila, a magyar válogatott szövetségi kapitánya magyaráz a játékosoknak a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság nõi tornájának csoportkörében Törökország ellen játszott mérkõzésen 2018. július 15-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

(MTI Fotó: Illyés Tibor)

“Egy közepes edzésnek megfelelt, de a második fele most jön, lesz egy hosszabb úszás a lányoknak, így lesz teljes a nap” – mondta Bíró Attila a törökök 32-5-ös legyőzése után az Eb-n.

“Az volt az egyik cél, hogy mindenki lőjön gólt, ez sikerült, illetve azt kértem, hogy a lefordulásos játékban értékesítsék a kialakított helyzeteket, ez nagy százalékban sikerült is, ami mindenképpen pozitívum” – tette hozzá a szakember.

A szerbek elleni összecsapásról elmondta: “Valószínűleg nem lesz ennyi gól, de a szerbeket nem lenézve is magabiztos győzelmet várok. Nem lesz ekkora különbség, de mi már az oroszokra készülünk, ennek tükrében edzünk például együtt holnap délelőtt a hollandokkal” – fűzte hozzá.

EMLÉKEZTETŐ:

Törökország-Magyarország 5-32 (1-8, 1-5, 1-9, 2-10)

Törökország: Aidnlik – Burali 2, Kose, Ozgumus, Elma 1, Altan, Kus 2. Csere: Visha, Temel, Colak, Cengiz, Duran, Baki (kapus).

Magyarország: Tóth E. – Szilágyi 6, Gurisatti 5, Horváth B. 3, Illés 2, Keszthelyi 5, Garda 1. Csere: Parkes 5, Szücs 2, Leimeter 1, Gyöngyössy 1, Csabai 1.

(MTI-vizipolo.hu)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek