2014 november 07.

Benedek Tibor keretet hirdetett – Három újoncot is avatunk a szlovákok ellen

Benedek Tibor kihirdette a szlovákok elleni világliga keretét. A csapatban három újonc is szerepet kap majd, a legfiatalabb a mindössze 17 éves Manhercz Krisztián, mellette Német Toni és Lőrincz Bálint is először húzza majd fel hivatalos válogatott mérkőzésen a sapkát.

2014 eb 2nap04

A november 18-án esedékes világliga nyitótalálkozóra Benedek Tibor kihirdette a 13-as keretét. A szövetségi kapitány három újoncot is fog avatni.

Benedek Tibor a keretről: “Mindannyian tudják, hogy szerepet kapnak a jövő héten, ennek megfelelően készültek egy ideje. Korábban a Szőnyi úti gálamérkőzésen már szerepet kaptak. Taktikailag természetesen le vannak maradva, kevésbé ismerik a válogatottban alkalmazott elemeket. Azt is tudják, mint mindenki, hogy aki válogatott akar lenni, annak kevés ideje van a bizonyításra. Most erre lehetőség nyílhat” – majd így folytatta – “Természetesen vannak, akik a keret közelében voltak eddig is, vagy meghívást kaptak edzésre, a bő keretbe, őket továbbra is figyelemmel kísérem. Azt is el kell mondanom, hogy vannak, akik jobban játszottak a bajnokság első fordulójában, mint a behívottak közül néhányan, akár az OSC, akár az Eger csapatában, de van egy forgatókönyv, egy felállított menetrendem, amit kialakítottam, és ahhoz tartom magam” – zárta az mvlsz.hu-nak gondolatait.

A találkozóról, valamint az azt megelőző gálamérkőzésről, itt olvashat….

A magyar válogatott Világliga kerete:

Kapusok: Nagy Viktor, Decker Attila (Szolnok

Mezőnyjátékosok: Szivós Márton, Lőrincz Bálint, Erdélyi Balázs (Eger), Vámos Márton, Madaras Norbert, Varga Dénes, Varga Dániel, Mezei Tamás (Szolnok), Gór-Nagy Miklós (OSC), Manhercz Krisztián (Szeged), Német Toni (Vasas)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek