2015 július 09.

Benedek Tibor: Azt kaptam, amit szerettem volna – a főszereplők véleménye

A magyar válogatott 10-8-ra győzött Ausztrália ellen a Vodafone-kupa első napján. A vizipolo.hu Benedek Tibor szövetségi kapitányt és Madaras Norbertet kérdezte.2015 vodafonekupa magyar-ausztral02

Madaras Norbert: Nehezen indult, szerencsére a védekezés jól működött, így elbírtuk, hogy az első két negyedben a támadásaink döcögősek voltak. Aztán elkaptuk a fonalat, igaz, nagyjából ők is ugyanabban az időben. Ennyi különbség van a két csapat között, de ehhez oda kellett tenni magunkat.

Benedek Tibor: Ami nagyon örülök, az a kiegyensúlyozottság. A meccs előtt szerettem volna, ha ilyen kiegyensúlyozottan játszunk, ha nem lövőnk, akkor nem is kapunk, és ha vezetünk, de az ellenfél feljön, akkor meg tudunk újulni. Még mindig tudunk fejlődni az emberelőny-emberhátrányban, kaptunk olyan gólokat, amiket nem kellett volna, de összességében azt láttam, amit szerettem volna látni. Nehéz összehasonlítani a két meccset (a világligán is találkoztunk az ausztrálokkal – a szerk.), hiszen az az ötödik helyért ment, két csalódott csapattal.

EMLÉKEZTETŐ:

Magyarország – Ausztrália 10-8 (2-0, 1-1, 5-4, 2-3)

Magyarország: Lévai – Gór-Nagy Miklós, Madaras Norbert, Erdélyi Balázs 1, Vámos Márton, Hosnyánszky Norbert 1, Angyal Dániel, Szivós Márton 2, Varga Dániel 1, Varga Dénes 3, Bedő Krisztián, Hárai Balázs 2, Nagy Viktor (kapus)

Szövetségi kapitány: Benedek Tibor

Ausztrália: Clark – Richard Campbell 1, George Ford, John Cotterill 1, Nathan Power, Jarrod Gilchrist 1, Aidan Roach, Aaron Younger 1, Joel Swift 3, Joseph Kayes 1, Rhys Howder, William Miller, James Stanton-French

Szövetségi kapitány: Elvis Fatovic

Gy. Zs., Sz. B., fotó: Vizipolo.huHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek