2016 szeptember 02.

Befejezi a spanyolok ásza

Fájó döntést hozott a Európa-, és világbajnok többszörös spanyol bajnok.

jenniferpareja01

Az olimpiai csapathirdetésnél a spanyolok kapitánya úgy döntött, kihagyja az együttes motorját, Jennifer Pareját a válogatottból. A szakértők is meglepődve fogadták a hírt, így végül nélküle végzett az ibériai együttes az ötödik helyen az ötkarikás játékokon.

A 32 éves játékos a mostani szezon előtt váratlan hírrel állt a sajtó elé. A katalán rádiónak beszélt arról, hogy végleg befejezi pólós pályafutását. “Végleges a döntésem. Azt nem mondtom, hogy egy nap nem fogok a barátaimmal játszani, vagy valaki mással, de professzionális szinten befejezem. Egy bizonyos ponton hiányozni fog a vízilabda, mert imádom ezt a sportágat.”

A spanyol klasszis 2013-ban világbajnoki címet ünnepelhetett, egy évvel később Európa-bajnok lett Budapesten. 2012-ben pedig a dobogó második fokára állhatott fel az olimpián a válogatott tagjaként. Klubszinten kilenc spanyol bajnoki címmel büszkélkedhet, négyszer nyert Euroligát valamint hatszor-hatszor Spanyol-kupát és Európai-szuperkupát.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek